Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
14 Ekim 2024 01:19

Instagram'da A*** Grup şirketinde çalışan H**** A*** adında bir kadınla karşılaştım ve 1000 TL karşılığında bahis oynadım. Bunun sonucunda bir ikramiye kazandığımı ve misli ücretini ödeyerek paramı alabileceğimi söylediler. Ama bu yetmedi, üzerine banka komisyonu bloke tutarı diyerek defalarca para istediler. Hatta Bwin şirketinde çalıştığını ve aynı zamanda avukat olduğunu söyleyen bir beyefendi yazdı ve ödeme yapmazsam beni dava edeceğini söyledi. Bunun üzerine daha fazla ödeme yapmayacağımı ve karşı dava açacağımı söyledim. Sonra internette Bwin şirketini araştırırken c****************@gmail.com adresine delilleri atarsam çözüm bulacaklarını söyleyen şikayetleri gördüm ve ben de bütün delilleri gönderdim. WhatsApp üzerinden benimle iletişime geçtiler. Gerçekten bir ikramiye kazandığımı, vergi tutarını ödersem ikramiyeyi ve mağdur olduğum tutarın %50'sini karşılayacaklarını söylediler. 26.235 TL vergi ödemesi yaptım. Sonrasında ödeme Malta'dan yapılacak ve SWIFT numarası almalısınız dendi. Bunun için 6000 TL ödedim. Ve son olarak havale güvenilirliği için TSB ücret yazarak 25 bin istediler ancak açıklama hatalı, TSbh alım yazıp tekrar tutarı gönderin dendi. Bunları gönderdim ancak bu kez havale yönteminde sorun olduğunu, Parazula üzerinden gönderileceğini söylediler. Ve tutarın gönderilmesi için de 53 bin TL Parazula hesabına aktarım yapmam gerekiyormuş. Tabii ki artık tutarı karşılayamıyorum dedim ve çok mağdur durumdayım. Hiçbir şekilde sorunum çözülmüyor. Sadece sürekli yeni bahaneler uyduruyorlar. Konuyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağım ve Egaming Curacao hakkında da şikayette bulunacağım.

profile profile profile

Murat
Murat

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende öyle düşünüyordum lakin öyle değiller olduğunu gözünle gördüm sorunum çözüldü [email protected] mail atarak Allah var bire bir ilgilendiler siz bence söylediklerini yapmamış olabilirsiniz veya sizde Insigram daki kişilerden bir tanesi de olabilirsiniz kötüleme yaparak işlerinizi kolaylaştırma derdindesiniz çünkü daha dün işlem sonuçlanmış şekilde arkadaşımın işi çözüldü siz vicdansız olarak görüyorum

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
02 Temmuz 2024 01:01