Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Büşra Aydemir Estetik Tarafıma Zarar Verilmesi

24 Nisan 2023 23:01

Büşra Aydemir estetik & güzellik merkezinden gövde ve yüz ense için lazer epilasyon yaptırdım. 10 seans sonunda vücut ve yüzümde kılların yarısı kaldığı gibi yüzümde yanık ve izler oluştu. Bana yüzümde kalan izler için yosun kürü uygulandı, bir nebze azalmasına rağmen izler ve lekeler kaldı. Ona rağmen bir şey denedim, çalışanlara üzüldüğüm için ses çıkarmadım. Ek olarak dökülme az olduğu için ek üç seans verildi, ancak son seansa gittiğimde sadece üç bölge yapılacağını söylediler, ö*** hanıma sormalarını söyledim bir önceki seansta tüm bölgelerin yapıldığını söyledim, burada olmadığını söylediler. Arayın dedim sözde orada aradılar yok öyle bir şey dediler, madem öyle önceki seansta neden bütün vücut tarandı, yalan söylemeyin bari. Son seans yapılmadan çıktım gittim, mahkemeye verip, yüzüme verdikleri kalıcı hasarın hesabını soracağım. Anlayacağınız param boşa gittiği gibi yüzümdeki leke ve izler yanıma kaldı. Giden müşterilerine fatura kesmeyen genç girişimci imiş hanımefendi kesinlikle faturanızı isteyiniz bu gibi durumlarda vermiyor, zaten fatura ve fiş kesmiyor. Başka bahane bulamayınca yok saldırdılar, yok başka iftiralar attınız. Çoğu seansta eşimle geldim eşim olmadığında sırf müşteriler rahatsız olmasın diye balkonda bekledim, personeliniz şahit, ama siz iftira atacak kadar küçüldünüz, kaldı ki ben askerim söyleyeyim, böyleyim hiç demedim takı yaptığınız iftira ve yalanlara kadar. İnsanların onur şeref ve haysiyeti ile oynamak bu kadar kolay olmamalı bir de esnaf olacaksınız ve oradan ekmek yiyorsunuz. Erkek müşteri gayette alıyordunuz Google'dan yorum yapan erkekler kim benim bizzat bildiğim kişilerde var, biraz dürüst olun bu dünyanın öbür tarafı da var. Kaldı ki siz ve o iki personel hariç diğerlerini hiç görmediğim halde siz ve beş personel ile iftirada bulundunuz. İnsanların onur ve şerefiyle bu kadar kolay oynanmamalı.

Yorumlar (12)

Av.
Av.

Gerçekten inanılmazsınız. Gerçekten komik ve Büşra hanıma kasten doldurulmuş bir iddia bu kadar komik olmayınız

Cnnt

Öncelikle olayın gerçekleştiği gün ben de oradaydım siz Büşra Hanım ve personellerine konuşma hakkı vermeden yanınızdaki muhtemelen eşinizdi sürekli hakaret etmeye başladı ben seansımı beklerken bu duruma şahit oldum bağırarak Büşra Hanım'ın işletmesinde onlara hakaret ettiniz eğer bir sorunuz var ise oradaki beyefendiler de muhtemelen avukatları idi onlar sizi çıkarmaya çalıştığında hala çıkmamak için inat ettiniz her şeyi bizzat gözlerimle şahit oldum insanları bu kadar kötü davranmanıza ve yorum yapmanıza artık sessiz kalamadım orada hizmet alan bir bireyken ben bile rahatsız oldum üstelik beyefendi olmanızdan kaynaklı hiçbir şekilde olayları yatıştırmadan buraya bile bu denli yorum yapmanız gerçekten sizin düşüncenizi ve tavrınızı belli orada çalışan bir kıza kendinizi satıyorsunuz diye bir söz kullandığınızı dahi duydum Bir insana bu kadar rahat iftira atılmamalı bence ben sadece elimi vicdanıma koydum ve olanlara sessiz kalamadığım için yazdım

Cnnt

Sizi tanımam etmem şayet beni de bu şekilde tehdit ediyor iseniz ki bence alışmışsınız ben de aynı şekilde avamın arkasında olacağım siz bilirsiniz iyi günler

Tamam sizi de şahit olarak bekliyoruz sizi de iftira atmaktan şikayetçi olalım bunyrun mahkemeye bekliyoruz. Ben hakkımı aradığım için yapılan iftira ve ithamlardan inşallah eşiniz varsa size de yapılır o zaman eşimin ve benim düştüğüm durumu anlarsınız, siz orada iseniz ispatlamak zorundasınız değilse iftiradan size de dava açacağım.

Cnnt

Ve o kızın üzülmesini gözlerimle gördüm Büşra Hanım'ın davranışını da gözümle gördüm şimdi siz tutup buna da yazdıklarınızdan yola çıkarak iftira dersiniz ama ben her bir şeye şahit oldum artık daha fazla sessizliğimi koruyamayacağım çünkü bu kadarı da fazla ben vatandaşlık görevimi ve gözümle gördüğüm her şeyi bizzat her yere sunabilirim bir şikayetiniz var ise gerekli yerlere başvuruda bulunabilirsiniz ama biz ve bizim gibi orada seansa girecek insanları rahatsız etme hakkına sahip değilsiniz üstelik o sarf ettiğiniz lafları bizler duymak istemiyoruz siz bunu yapmak yerine oradaki insanların her birine saldırdınız

Hatice

Hahaha lazer sonrası çukur mu onlar görenektir dayıcım. Lazer gözenek bırakıyormuş dış yorum olarak okuduğumda ne koparsam kar gibi duruyorsunuz

Cnnt

Hala çakma yorum diyor sizin bence çok boş vaktiniz var bey fen di :)

Tamam teyzeciğim sizin söylediğiniz doğrudur. Siz böyle çakma yorumlarla üste çıkmaya çalışın, nereye kadar yalan dolan iftira.

Hatice

Bir yaşıma daha girdim :)

Büşra

Personellerimi darp etmekle kalmayıp iftira atan sizsiniz gerekli her yere başvurabilirsiniz. Askerim ben askerim diye konuşan biz değiliz sizsiniz. 1800 ₺ karşılığı 10 seansınız bitmesine rağmen ödeme yapmadan 9 seans fazla işlem almışsınız üstüne bize saldıran sizsiniz . Bu yaptıklarınız adaletin karşısında konuşulacak yalan üstüne yalan söyleyip sosyal medyada her yere sahte yorum yapmanızda cabası ben değil avukatım İle muhatap olabilirsiniz artık. Oturduğunuz yerden sahte sahte yalan beyanlar yazmaya devam edin Şeriatın kestiği parmak acımaz

Bu fazla verilen 9 seans yüzümde meydana yanıklar için ve lazer epilasyon sonucu dökülme az olduğu için verilen ek seanlardir. Şikayetçi olmamam için yapılan mezoterapi yosun maskesi gibi kimyasallarla beni oyaladınız, yapılan işlemler zaten bir işe yaramadığı gibi yüzümde çukurluklar ve izler kaldı. Yoksa sizin ücret ödemeden kimseyi seans vermeyeceğinizi benden iyi biliyorsunuz. Ben adalete güveniyorum.

Büşra

Yandınız madem neden inatla bizden seans aldınız bu kadar olur gerçekten Yanan insan seans istemez madem yandınız kızınız eşiniz neden işlem almak istedi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Asker olmanız sizin bu kadar yalan söylemenize de hiç yakışmıyor. Dürüst olmanız vatana millete ve kadın girişimcilere iftira atmanız yemininize karşılık hoş değil belirttiğim gibi avukatlarım İle istediğiniz zaman görüşme sağlayabilirsiniz aksi halde yalan ve sosyal medya kışkırtmalarınızı daha fazla dikkat e almayıp cevap vermeyeceğim