Bursa Uzman Kariyer Lisans Kayıt Silme

31 Mayıs 2024 00:46

Bursa uzman kariyer KPSS lisans bölümüne Kayıt yaptırmıştım. Söz konusu dershaneye derslere girmediğimi bu yüzden dershaneden kaydımı silmek istediğimi ifade ettim ancak ders döneminin bitmesine az kaldığını kayıtların silinemeyeceğine eğer silerlerse indirimsiz fiyat üzerinden iade işlemi gerçekleştirebileceklerini söyleyerek o İşi yokuşa sürdüler. Kayıt yaptırdığım esnada girdiğim ders sayısının hesaplanacağını verilen kitapların hesaplanacağını ve buna göre kayıt silme işlemi yapabileceklerini söylediler. Ama ben kaydımı silmek istediğimde benim girmediğim ve verilen dersleri hesapladılar benim derse girip girmediğim konusu hiç araştırılmadı. 40 kişilik sınıflarda tıklım tıklım dolu bir şekilde ders işlendi zaten üç gün derse katıldım ama kaydımı silmeyip atanmayı bekledim.
Tek pişmanlığım keşke ocak ayında direkt kaydımı silseydim. Tüm derslere girmiş gibi tüm parayı ödedim, derslere girmediğimi yoklama defterine bakabileceklerini ifade etsem de derslere hocanın gelmesinin sağlandığını benim gelmediğimi söylediler.
Genel olarak standart bir KPSS dersanesi olduğunu, pek fazla katkısını göremediğimi, tatsız bir durum yaşadığımı söylemek istedim.

Bursa Yargı Akademi KPSS Kayıt Silme Problemi

08 Ağustos 2023 15:23
Bursa Yargı Akademi KPSS Kayıt Silme Problemi
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Uzman Kariyer Dershanesinin Sorumsuzluğu

25 Ocak 2024 14:29
Esra sonuçtan memnun değil

Ümraniye Yargı Akademi Tarafından Mağdur Edildim

13 Aralık 2023 22:02

Pegem Akademi Haksız Kazanç Elde Edildi

02 Ocak 2024 18:54
Irmak sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Uzman Kariyer DGS Kursu Cayma

01 Nisan 2024 21:23