Bursa Şehir Hastanesindeki Hemşire Ve Doktorların İlgisizliği!

16 Ağustos 2023 17:59

8 Ağustos 2023 günü gece saat 1 civarında babam evde düşerek sol bacak femur kemiğini 3 yerinden kırdı. Derhal Mudanya Devlet Hastanesi'ne götürdük. Ancak o akşam için ortopedist olmaması ve beyne emboli atma riskinin olduğu söylendiği için acil olarak Bursa şehir hastanesine getirdik.

Gece saat 03:00 civarında sarı müşahede noktasına alındık. O dakikadan itibaren kendimizi çok çaresiz ve yapayalnız hissettik. Kendisine bakacak olan doktorun *** *** olduğunu öğrendik. Ancak maalesef kendisi ile ne kadar görüşmeye çalışsak da başaramadık. Prostat hastası olduğunu söylememize rağmen yalvar yakar 5 saat sonra kendisine sonda taktırabildim. Saat 11:30 civarında bizi ortopedi bölümüne aldılar. Annemden öğrendiğim kadarı ile doktor bey odaya bir ya da 2 kez gelmiş onda da hep koşturma içerisinde bir bilgi alamamış.

Düşünün babamı ameliyata alacaklar ama bize haber vermiyorlar! Sabah doktor odaya gelmiş ve hadi ameliyathaneye diye babama seslenmiş ancak babam kahvaltı ettiği için tabii ki ameliyata alamamışlar. Ve doktor sebepsiz yere anneme söylenmiş. Normalde bir gece öncesinden bize haber verilmesi gerekirdi ve sabahta babama kahvaltının çıkmaması gerekiyordu.

Biz doktordan ameliyatın nasıl olacağı konusunda bile bilgi alamadık. Bu belirsizlikler içerisinde babamı ameliyata aldılar. Ameliyat sonrasında maalesef doktor beye yine ulaşamadık. Sonra babamı yoğun bakıma kaldırdılar. 3 gün sonra 15 Ağustosta yoğun bakımdan çıkarılıp yine aynı odasına alındı. Normalde yoğun bakımdan çıkan hastaları hastane personelinden aldığımız bilgiye göre tek kişilik odalara alıyorlarmış. Ama maalesef babamı hastane enfeksiyon riskine rağmen iki kişilik odaya aldılar.

Bu konuda derdimizi anlatacak bir muhatap bile bulamadık! Babamın bugün ikinci günüydü öğlen saat 12 civarında kattaki hemşirelerden biri gelip acil bir hasta olduğunu odaya ihtiyaçları olduğunu bu sebeple hemen bir ambulans çağırıp babamı çıkartmamı istediler.

Bu hastanede insana verdikleri değeri buradan anlayın! Bursa Şehir Hastanesi modern yapısı ile Avrupa standartlarında bir hastane. Ancak özellikle ortopedi bölümündeki hemşirelerin ve özellikle de doktorların ilgisizliği, hastalara ve hasta yakınlarına geçen mutsuzlukları ve her şeyden önemlisi kötü yönetim şekli ile şu an kimsenin gitmek istemeyeceği bir hastane konumunda. Sağlık Bakanlığı yetkililerinden bir vatandaş olarak bu hastanenin çok acil olarak denetlenip bu sorunlarının çözülmesini talep ediyorum.

Rozerin sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Şehir Hastanesi İhmal Sonucu Acil Sezaryen Ve Bebeğimde Enfeksiyon

11 Şubat 16:55

Bursa Şehir Hastanesi Acilinde Saygısız Ve İlgisiz Yaklaşım

29 Kasım 2025 03:25
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Vajinal Muayene Ve Form İmzalama Sürecinde Bilgilendirme Yetersizliği

07 Ocak 23:42