Can sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 00:11

İzmir Buca Burger King Tınaztepe şubesinden defalarca sipariş verdim ve her sipariş ayrı bir dert ayrı bir utanç kaynağı gerçekten. Hele şu son siparişimde bunu daha net anladım. İşletmeyi TAB Gıdaya ve Tıkla Gelsin de daha önceden bir çok kez şikayet ettim. Ama bu mağaza hiçbir şekilde dikkat etmiyor.
16.08.2024 tarihinde Yemeksepeti üzerinden verdiğim ve sonradan iade ettiğim n7kx-y0gq numaralı "bk steakhouse burger" adlı üründen 1 adet sipariş ettim. Resimlerde de gördüğünüz üzere etin hali resmen içler acısı. Et resmen çiğ şekilde ve bozuk halde gönderilmiş. Zaten kötü kokuyu paketi açtığım anda fark ettim. Gerçekten insan sağlığını hiçe sayıp İzmir'in merkezinde böyle bir durumla karşılaşacağımı düşünmüyordum. Yetkililerin konuyu acil olarak incelemesini ve o saat zarfında çalışan personel ev mağaza yetkilisinin de ciddi bir şekilde uyarılmasını talep ediyorum. Ayrıca şikayetimi CİMER üzerinden Sağlık Bakanlığına da ileteceğim.

19 Ağustos 2024 17:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Yetkili, 29756496 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

19 Ağustos 2024 18:55

İlgili şikayetimle alakalı tarafıma yapılan geri dönüş için teşekkür ederim. Ancak, bu süreçle ilgili detaylı bir bilgilendirme ve alınan aksiyonlar hakkında daha kapsamlı bir açıklama bekliyorum. Yaşanan durumun yalnızca bir müşteri memnuniyetsizliği değil, aynı zamanda ciddi bir sağlık riski oluşturduğunun farkında olunmasını isterim. Böyle bir durumun tekrar yaşanmaması adına gerekli adımların atıldığından emin olmak istiyorum. Ayrıca, bir tüketici olarak bu üzücü deneyimden dolayı bir özür bekliyorum. Bilgilendirmenizi ve özrünüzü sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılarımla.

19 Ağustos 2024 18:56

En azından diğer tüketiciler içinde bu faydalı olacaktır. Çünkü biz sürecin takibini yapamıyoruz buradan yapılan incelemelerin detay ve sonuçlarını iletirseniz diğer insanlar içinde faydalı olacaktır çünkü yaşanan durum sağlığımızı riske atan bir durum.

21 Ağustos 2024 02:03

Gerekli bilgilendirme şu şekilde yapıldı "Mağaza uyarıları yapılacak ve gerekli önlemler alınacaktır, kamera kayıtları incelenerek neden bu şekilde bir ürün gönderildiği kontrol edilecektir ve bölge sorumlumuza durum bildirilecektir." dendi. İlgili mağaza için daha önce Yemeksepeti üzerinden bir çok kez şikayet oluşturmama rağmen hiçbir durum değişimi olmadı. İlgili konunun titizlikle incelenmesi ve yapılan inceleme sonuçlarının buradan cevap niteliğinde paylaşılmasını bekliyorum.

Nemo sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 07:16
Burger King Pişmanlığı