23 Şubat 2024 10:30

Marka olmasına güvenerek Bridgestone marka 4 adet kışlık lastik aldım. Alırken de performansına bakarak seçtim. Ne var ki kullanmaya başlayalı daha iki ay olmadan lastiklerden iki tanesi balon yaptı. Servise giderek fotoğraf çektirdim merkeze ileteceğiz, sizi ararlar dediler, ne arayan var ne soran. Twitter'dan yazdım cevap yok. Malının arkasında durmayan bir firma. Hiçbir mecradan cevap alamadım. İki aylık lastikler çöp oldu.

23 Şubat 2024 10:39 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Her türlü soru ve sorununuz için bize 0850 210 43 00 dan ulaşabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Erhan
Erhan
26 Şubat 2024 12:54

İletişime geçildi. En yakın serviste fotoğrafları çekildi. Buraya kadar her şey normal. Önemli olan merkezin şikayeti nasıl değerlendireceği. Herkesin takır takır geçtiği ufacık çukurda benim aracımın lastiği patladı ve lastiklerin ikisi balon yaptı. Kullanıcı hatası denilip çıkılmaz işin içinden inşallah.

Milestone Lastik Yanaktan Balon Sorunu

Ökkeş
23 Nisan 2024 15:36
Milestone Lastik Yanaktan Balon Sorunu

11 Aralık 2023 13:52

05 Mayıs 2025 17:52
Emine sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 13:47

14 Eylül 2024 11:42