Bozok Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Yozgat Hastanesi Acil Servis Ekipman Yenileme Talebi

12 Nisan 2024 10:19

Yozgat Bozok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bayramın ikinci günü acil servise geldim. Doktorlar ve hemşireler konusunda bir şikayetim bulunmamaktadır; ancak sedyelerin ve sandalyelerin kırık olması nedeniyle ayakta durmakta zorlanıyorum. Sedyelerin yatırılacak durumda olmaması büyük bir sorun teşkil etmektedir. Acil olarak bu ekipmanların yenilenmesi gerekmektedir. Sayın ilgililere duyurulur.

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İzmir Bozyaka Eğitim Araştırma Hastanesi Hasta Bakımı Hakkında Şikayet

30 Eylül 2023 11:49
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 14:29
Saffet sonuçtan hiç memnun değil

Yozgat Üniversitesi Hastanesi'nde İletişim Eksikliği Ve Personel Davranışlarıyla İlgili Sorunlar

22 Eylül 2025 09:53
Enes sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 23:43