Boğaziçi Teknolojik Ürünler Ve İletişim Sistemleri'nden Aldığım Dyson Dikey Süpürgem 2 Ayda Bozuldu

02 Haziran 2023 02:00

15 Şubat 2023 tarihinde Trendyol'dan aldığım Dyson dikey süpürgem 2 ay kullanmadan bozuldu. Süpürgemi servise gönderdim ve servis değişim ya da iade kararı aldı. Ancak Dyson kendi sayfasından almadığım için ürününün Dyson'la bir ilgisi olmadığını ve satıcıyla iletişime geçmemi söylüyorlar. Satıcıda hazırlanan formda değişim ya da iade yazdığı için iade yapabileceklerini söylüyorlar ancak değişim yapamayacaklarını söylüyorlar. Bu firmadan (Boğaziçi Teknolojik Ürünler ve İletişim Sistemleri) Dyson'dan ve satıcı firmadan da Trendyol'dan da hepsinden şikayetçiyim. Sonuna kadar bütün haklarımı sonuna kadar arayacağım.

Büşra
Büşra

Aynı şekilde benimde süpürgem bozuldu garantiden iade veya değişime uygundur dendi aynı firma değişim değil iade yapacağını söyledi şu an Tüketici Hakları'na başvuracağım firmadaki insanlar çok çirkin üslupla konuştukar

Nazlıcan
Nazlıcan

Bende aynısını yaşadım daha sonra kaymakamlığa gidip tüketici heyetine şikayet yazdım ve kendileri beni arayıpp değişim olacağını söylediler ve bana yeni süpürge yolladılar

Ayşe sonuçtan çok memnun

31 Mart 2024 01:13
"Şikayet departmanı çok güzel bir şekilde yardımcı olup gerekli bilgilendirmeyi yaptı ilgileri için teşekkürler"
İnce Hesap Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 17:44
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 10:03