Can sonuçtan çok memnun

BMW X1 İç Kapı Tutamağı Erimesi

BMW X1 İç Kapı Tutamağı Erimesi
23 Ağustos 2024 16:26
Can'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet bildiriminin sistemde yayınlanmasını takiben BMW markasının üstün reaksiyon hızı ve çözüme yönelik tutumu için teşekkür ederim. Ön kapı tutamakları ücretsiz olarak değiştirildi. Çözüme yönelik güçlü tavrı ve ilgisi için Özgörkey Bornova Müşteri İlişkileri ekibinden Ceren Hanıma ayrıca teşekkür ederim.”

BMW X1 2016 model aracımın iç kapı tutamakları eridi ve yapış yapış bir hal aldı. BMW'nin Premium kalitesine yakışmayan bu kronik sorunun giderilmesi için gereğinin yapılması konusunda yardım rica ediyorum. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanının irtibat sağlamasını ve çözüm için yönlendirmede bulunmasını bekliyorum.

23 Ağustos 2024 16:28 (Şikayetten 2 dakika sonra)

24 Ağustos 2024 12:43

Müşteri İlişkileri Danışmanı şikayete ilişkin aynı saat içerisinde irtibat sağladı. Bunun için teşekkürler. İzmir Özgörkey Yetkili Servis'e yönlendirme yapılacağı bildirildi. Konu ile ilgili yetkili servisin geri dönüşte bulunulmasını bekliyorum.

28 Ağustos 2024 06:51

İzmir Özgörkey Yetkili Servisinden (Ceren Hanım) şikayet konusu ile ilgili irtibat sağlandı. Problemli olan ön kapılardaki tutamakların değişiminin ücretsiz gerçekleşeceği bilgisi verildi. Değişim randevusu için Yetkili Servisin tekrar irtibat sağlayacağı paylaşıldı. BMW'nin müşteri memnuniyeti kapsamında ürünün arkasında durması ve hızlı aksiyon alması memnuniyet vericidir. Problemli parça değişim randevusu için geri dönüş beklenmektir.

31 Ağustos 2024 16:46

Değişim randevusu organize edilerek, ön kapı kolu tutamaklarının değişimi Özgörkey-Bornova tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Çözüme yönelik proaktif tutumu ve ilgisi için Müşteri İlişkileri bölümünden Ceren Hanım'a teşekkür ederim. Ayrıca, şikayetin yayınını takiben BMW markasının yüksek reaksiyon hızı için teşekkürler.

31 Ağustos 2024 16:49

Enes
26 Mayıs 2025 19:29
Onur sonuçtan çok memnun

Onur
18 Ocak 2025 20:43
"Öncelikle Musluoğlundan Kübra Hanıma ve serviste yardımcı olan ilgili arkadaşa çok teşekkür etmek istiyorum. Birkaç haftada sorunum çözüldü. Hem BMW genel merkezde hem de Musluoğlundaki herkes çok ilgiliydi. Basit bir problem gibi görünse de kullanım esnasında çok can sıkmaktaydı ve kendi imkanlarımızla değiştirmemiz zordu. Tekrardan teşekkürler BMW tekrar yüzümü güldürdü. Umarım başka bir sorun yaşamam ve çözülmek zorunda kalmaz ;) Bu arada tavan perdesi otomatiğini de 5 dakika da çözdüler. Ufak bir resetleme işlemi yapıldı."
BMW X1 İç Kapı Kollarının Kalite Sorunu
Mustafa sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2024 15:02
BMW X1 İç Kapı Tutamaçlarının Erimesi
BMW X1 İç Kapı Tutamaçlarının Erimesi
Ece sonuçtan çok memnun

Ece
01 Ekim 2024 17:28
"Yetkili servisten Saadet hanım şikayetimle ilgilendi ve görüşmelerim hep sonuç odaklı oldu, mağduriyetim giderildi ve parça değişimi yapılacak. Teşekkür ediyorum."