BMW Tahrik Hatası Saçmalığı

BMW Tahrik Hatası Saçmalığı
Zekai
Zekai
28 Mayıs 2024 21:4813.618

2013 çıkışlı BMW F30 aracım sürekli farklı arızalar veriyor. Kronik bir sorun olduğu söyleniyor. Bir ton para ödedim; kapı kilidi, direksiyon, korna sorunları gibi çeşitli problemler yaşadım. Ancak canımı en çok sıkan arıza, cam fitillerinin dökülmesi ve yağmurlu havalarda su gelince alt tarafa tahrik hatası vermesi. Sözde BMW.

29 Mayıs 2024 08:22 (Şikayetten 10 saat sonra)

31 Mayıs 2024 15:43

Değerli Zekai K., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

3 Haziran 2024 15:46

Sinan
Sinan
25 Ağustos 2025 18:33

Merhaba, sorununuz umarım çözülmüştür. Ben de aynı sorunu yaşıyorum gitmediğim usta kalmadı ama teşhis koyamadılar. Sorunun kaynağını bulabildiyseniz lütfen yaza bilir misiniz? Teşekkürler

BMW 316i F30 Ön Cam Fitili Parçalanması

24 Eylül 2024 16:576.771

"Gaziantep Erenler servisinden P*** Hanıma yardımlarından dolayı teşekkür ederim."

BMW 320d Cam Fitili Sorunu: Kronik Parça Ve Su Sızdırma Problemi

Gökçe
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW Kalitesiz PlastikKullanımı!

Muhammed