Okan sonuçtan hiç memnun değil

BMW Multimedya Ekran Sorununu Çözün

18 Şubat 2024 02:25

2018 model aracımın bir ay önce SOS pilinin bitmesiyle birlikte multimedya ekranında kararma ve kapanma meydana geldi. SOS pili ile ilgili olarak BMW'ye yazdım ve ücretsiz olarak değiştirdiler; teşekkür ederim. Pil değişince ekran netleşti. Ancak, sonrasında bir sonraki sabah araca bindiğimde ekran hiç açılmadı. Servise geri götürdüğümde aracın SOS pili ile ilgili olmadığını söylediler. Aracın ekranında herhangi bir darbe ya da farklı bir sorun olmadan birdenbire böyle bir problem yaşanması can sıkıcı ve markaya yakışmayan bir durum. Ekranın değişmesi gerektiğini ve bunun için 120 bin TL fiyat istediler. Ekran ara sıra çalışıyor; ne markaya ne de ödediğimiz fiyata yakışır bir durum. Sorunun giderilmesini talep ediyorum.

19 Şubat 2024 08:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

22 Şubat 2024 01:44

Talep etiğimiz Ataşehir bayiniz bizi aradı sos pili trend oto da değişti orası bakacak dedi iletişime geçen olmadı zaten trend oto konunun sos pili ile alakalı olmadığını söylüyor.

Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
06 Aralık 2023 16:54
"BMW Ailesi, Müşteri Çağrı merkezinden Bahar hanım aradı. Arızanın giderilmesi için randevu talebinde bulundu müsait olduğum güne randevu ayarladı. Teşekkür ediyorum Bu kısa sürede yardımcı oldukları için"
BMW Acil Çağrı Sistem Hatası
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
18 Eylül 2023 13:11
"Sorun giderildi, teşekkürler"
Erayhan sonuçtan çok memnun

Erayhan
08 Ocak 2024 23:09
"BMW ye ilgilerinden dolayı teşekkür ederim"
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
10 Nisan 2024 23:50
"Kosifler Oto arayıp ilgilenip sorumumu çözdüler Telemetri pili ücretsiz olarak değiştirildi Hatta kapi kolları ile ilgili kronik başka bir sorun içinde ekstra kayıt açtılar. Tuğçe hanim ve Servis danışmanımız Emre beye ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum"
BMW Sos Pili Kronik Sorunlu
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
22 Haziran 2023 10:17