12 Mayıs 2024 01:39

Hayatımda karşılaşabileceğim en kötü hizmeti veren firmayla karşı karşıya kaldım. Hepsiburada üzerinden iki adet termos sipariş ettim; biri çay, diğeri yemek için. Ne yazık ki ikisi de beklentilerimi karşılamadı. Hemen iade işlemi için gönderdim fakat kargolar karıştı. Bir firma ertesi gün yeni ürünü gönderirken, BKM Dizayn adlı firma iki haftadır sorunlar yaratıyor. Hepsiburada üzerinden birçok kez iletişime geçmeme rağmen, kargoyu teslim aldıklarını söylemelerine karşın, ürünün kendilerine ulaşmadığını iddia ediyorlar. Kargodan ne çıktığını sorduğumda ise cevap vermiyorlar. WhatsApp üzerinden iletişime geçmemi önerdiler ve ben de durumu açıkladım. Kargoyu teslim alan kişinin kişisel sorunları olduğunu ve bu yüzden kargoyu bulamadıklarını söylediler. Uzun bir süre bekledim. Nihayet geçen çarşamba sabahı firma yetkilisi arayarak kargoyu bulamadıklarını ancak mağdur etmeyeceklerini belirtti. Yarım saat sonra tekrar arayarak kargoyu bulduklarını, yanlışlıkla bilgisayarın kenarına konulduğunu söylediler. Ürünleri geri göndermemi ve içine 100 lira koymamı talep ettiler. Nedenini sorduğumda, kargo ücretini çalışanlarının cebinden ödeyeceğini belirttiler. İsteksizce de olsa, kimseyi mağdur etmek istemediğim için taleplerini yerine getirdim. Ertesi gün çay termosunu kargoya verdiler ancak kargo, şubesi bulunan ilçem yerine başka bir ilçeye gönderildi. Tüm gün evde kargo beklememe rağmen, akşamüstü kargodan gelen mesajda ürünün reddedildiği ve iade sürecinin başlatıldığı belirtiliyordu. Oysa ben evdeydim ve kargo gelmedi. Şubeye gitmek içinse çok uzakta. Yaşadığım bu sıkıntıları BKM Dizayn'a ilettim. Verdikleri yanıt ise oldukça rahatsız ediciydi; kargocu olmadıklarını, ürünü günlerce aramadıklarını ve bana yardım etmediklerini söylediler. İade sürecinin sona erdiğini belirterek, yaşadığım mağduriyet karşısında utanmadan para talep ettiler ve parayı almadan ürünümü göndermediler. Bu durumu Hepsiburada'ya defalarca şikayet etmeme rağmen, firma hakkında bir işlem yapılmadı. Hepsiburada'nın bu tür firmalarla çalışmaya devam etmesi düşündürücü. Bu yaşadığım mağduriyetin peşini bırakmayacağımı ve tüm yaşananları ilgili mercilere bildireceğimi belirtmek isterim.

Hepsiburada Ve Kargo Problemleri

04 Ocak 2025 11:45
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Gönderilen Termoslar Ve Yanıltıcı İade Süreci

30 Ocak 2025 15:37
Tankut sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 11:38

Batuhan
24 Temmuz 2024 14:45

Yanlış Ürün Gönderimi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

05 Ağustos 2025 13:50
yanlis-urun-gonderimi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-yasanan-magduriyet-4.jpg
yanlis-urun-gonderimi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-yasanan-magduriyet-3.jpg
yanlis-urun-gonderimi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-yasanan-magduriyet-2.jpg