Ceren sonuçtan memnun değil

Biruni Üniversitesi Hastanesi Ayakta Duramayan Hastaya Kafeteryada Bekleyin Dendi

28 Temmuz 2024 01:27

Acil servisine gittim, çok kötüydüm, ayakta duramıyordum. Enfeksiyon kapmışım, değerlerim çok kötü çıktı. Ağlıyordum, damar yolu açılıp kan tahlilimi beklemem gerektiği söylendi. Tek başımayım, ayakta duramıyorum, başım dönüyor dedim. Kafeteryada bekleyin dendi. Ağlaya ağlaya bekledim, sonuçlarımı bir yere yatırmadılar. Hizmetleri çok kötüydü. Devlet hastanesine giderim, eğer çok istesem ayakta hasta hasta beklemek zorunda kalmazdım.

31 Temmuz 2024 11:16 (Şikayetten 3 gün sonra)
Ceren
Ceren
31 Temmuz 2024 11:47

Sorun zaten benim o an acil bir durumda olmam doktor bey odada benim faranjit olduğumu zaten söyledi bende her ateşim çıktığında hastaneye gidip serum taktıran bir insan değilim sayılıdır serum aldığım fakat enfeksiyon değerim 150 idi ve gerçekten ayakta zor duruyordum. Hastanenizin acil kısmında danışmada 2 kisi vardık bir sürü hemşire vardı o halde bir hastayı daha sakin bir yere götürüp dinlendiricek bir yer olmadığını hastanede düşünmüyorum

Derya sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 23:26

30 Ekim 2023 14:51

10 Ocak 2024 12:53

18 Ocak 2024 15:16

31 Temmuz 2024 16:36
İstinye Üniversitesi Hastanesi İstinye Liv Hospital Acilinde Gereksiz Kan Tahlili İle Para Alındı.