Esra sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Kaybolan Resmi Evrak Ve Cayma Hakkı

20 Eylül 2023 15:34

Birevim Gölcük şubesinden 14.11.2020 tarihinde 1-35. Aylar 60000 TL araba ödemesi için anlaşma sağladık. Gölcük şubesi İzmit şubesine taşındı ve 13.07.2023 tarihinde cayma bedeli hakkımı kullandım. Mağaza müdürü S**** K******* tarafından evraklarımı doldurup eksiksiz elden teslim ettim. 7 iş günü içerisinde iadenin ne zaman yatacağına dair geri dönüş yapacaklarını söyledi. Ve bir kopyasını bana vermedi. 27.07.2023 tarihinde S**** hanıma mesaj ile iade işlemi yaptığıma ve tarafıma tekrardan taksit tutarı çıktığını bildirdim. Kendisi''Dikkate almamamı dönüş sağlayacağım''dedi. Sonrasında herhangi bir dönüş yapmadı. Birçok kez İzmit şubesini aradım ve kendisinin orada olup olmadığını sordum. Kedisi her aradığımda toplantıda olduğu söylenip geri dönüş yapmadı. Eylül ayında hala bana faturalandırma yapıldığı için artık merkezin müşteri hizmetlerini aradım. Onlar aracılığıyla bana geri dönüş yaptırdılar. Operasyon müdürü imzada uyuşmamazlık olduğunu bu yüzden iade yapılmadığını söyledi. Bende neden ben arayana kadar böyle bir işlem varsa geri dönüş yapılmadığını sorduğumda cevap vermeyip şubeye davet etti. Bende onlara geri şubeye gidemeyeceğimi ve eğer bir hata varsa onların düzeltmesi gerektiğini ve bana taahhüt edilen temmuz ayında 6 ay içerisinde paramın iade edileceği tarihi vermeleri gerektiğini söyledim. Kendileri hiçbir şey kabul etmeksizin hatalarını düzeltmek yerine bana hiçbir seçenek sunmadı ve görüşmeyi sonlandırdı.

birevim-kaybolan-resmi-evrak-ve-cayma-hakki-1.pdf
profile profile profile
21 Eylül 2023 14:44 (Şikayetten 23 saat sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 22:30
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
16 Haziran 2023 14:42
Birevim Projemi İptal Etmeme Rağmen Para Yatmadı
Birevim Projemi İptal Etmeme Rağmen Para Yatmadı
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Firmasının Sözleşmedeki İade Tarihine Uymaması

Furkan
14 Haziran 2023 14:11
Hava sonuçtan hiç memnun değil

Birevim'den Mağdur Duruma Düştüm

12 Temmuz 2023 16:51