Bilyoner İstatistik Hatası Yüzünden Hayatım Mahvoluyor!

20 Mayıs 2024 16:431.093
20 Mayıs 2024 02:24

Bilyoner'in istatistik hatası yüzünden tüm hayatım mahvoldu gereken her yere şikayette bulunacağım param iade edilmesini istiyorum

20 Mayıs 2024 02:30

Kuponum şu şekilde istatistiklere göre oynadım kazandım

20 Mayıs 2024 02:33

İlk yarı 9 korner gösteriyor ama 8 olmuş diyorlar kendi hatalarının sıkıntısını ben mahvolan hayatım ile bedelini ödemek istiyorum tüm yetkili yerlerin sesimi duymasını istiyorum destek bekliyorum hukuksal yönden davacı ve şikayetçi olacağım

20 Mayıs 2024 17:13 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Üyemiz, Öncelikle Bilyoner’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mesajınız bize ulaştı. İlettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz. En kısa süre içerisinde üyeliğinizde kayıtlı E-posta adresiniz üzerinden size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Bilyoner Müşteri Hizmetleri

20 Mayıs 2024 17:47

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin üyeliğinizde kayıtlı olan telefon numaranızdan sizi aradık, ancak ulaşamadık. Dilerseniz konu ile Bilyoner Müşteri Hizmetlerimizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Özellikle belirtmek isteriz ki sizin memnuniyetiniz bizim öncelikli hedefimizdir. Görüş ve talepleriniz ile sunduğumuz hizmeti geliştirmemize destek oluyorsunuz. Tüm uygulama ve hizmetlerimizden hızlı bir şekilde faydalanabilmeniz ve talepleriniz doğrultusunda size ulaşabilmemiz için GSM numarası ve E-Posta bilgilerinizin doğrulanmış olması gerekmektedir. İletişim bilgilerinizi “Kişisel Bilgilerim” alanından kolaylıkla güncelleyebilir ve doğrulayabilirsiniz. Saygılarımızla, Bilyoner Müşteri Hizmetleri

22 Mayıs 2024 17:33

Yalan söylüyorlar sürekli aynı numaram var beni oyalıyorlar halen şikayetçi ve davacıyım paramın iadesini istiyorum sadece yatırdığım parayı versinler yeter

Tümünü Gör

Erkan
Bilyoner Hüsranı!

Bilyoner Hüsranı!

Mert
Bilyoner E Futbol Bahislerinde Haksızlık!

Bilyoner E FutbolBahislerinde Haksızlık!

Bilyoner Kaleci Kurtarışı Kuralına Gerçekleşen Pozisyon Geçersiz Sayıldı

Bilyoner KaleciKurtarışı Kuralına Gerçekleşen Pozisyon Geçersiz Sayıldı