Bibubet Ödenmeyen Miktar Ve İletişim Sorunları

Bibubet Ödenmeyen Miktar Ve İletişim Sorunları
26 Şubat 2024 13:352.948

Paramı ödemediler. Şimdi de 'aradık ulaşamadık' gibi bahaneler yazmışlar. Buraya bana kimse ulaşmadı. Söz konusu site, 4 sene önce 125 bin liramı alıp üyeliğimi de askıya aldı. Kapatılmasını talep ediyorum.

27 Şubat 2024 13:50

Bibubet dolandırıcıdır paramı ödemedikleri gibi bir de aradılar biz o firmayı devraldık lütfen şikayet yazmayın diyorlar paramı ödeyin deyince ödemeyi yapmıyorlar ben böyle pişkinlik görmedim inşallah kapatılır insanlar bir daha mağdur olmaz

27 Şubat 2024 18:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Üyemiz, Müşteri Hizmetleri birimimiz tarafından sizlere bilgi verilmiştir. Geçmiş başvurunuzu incelenmiş olup gsm numaranızdan ve mail adresinden bir hesap bulunamamaktaydı, kayıtlı olan numaranızı aradık ve ulaşamadık. Yeni başvurunuza istinaden hesabınıza ulaşmış bulunmaktayız. Sistemsel kontrollerimiz yapılmış ve hesap işlemleriniz incelenmiştir. Bahsetmiş olduğunuz gibi tarafınıza ödenmeyen bir miktarın söz konusu olmadığı tespit edilmiştir. Daha önceki işletme ekibi ile bir anlaşmanız var ise bunu da bilememekteyiz. Arayıp konu hakkında net bir bilgi almaya çalışsak da tarafınızdan gerekli bilgiyi alamadık. Konu hakkında iletişim kanallarımız üzerinden tarafımıza net bir bilgi sunduğunuz taktirde size yardımcı olmaya çalışmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Bibubet Müşteri Hizmetleri

27 Şubat 2024 18:36

Beni bibubet adlı site dolandırdı beni ilgilendirmez önceki sahibi siz misiniz değilmisimiz benim iletişim bilgilerimde hiç değişmedi sizin sitedeki hesabımda kilitli 2021 yılından beri paramı ödemediler bibubet adlı site şikayetçiyim gereğinin yapılmasını istiyorum

28 Şubat 2024 15:34

Bibubet sitesinden beni şimdi aradılar yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali bana hikaye anlatıyorlar 3 yıl sonra beni aramışlar o sitenin biz yeni yöneticileriyiz biz çok sağlamız diyorlar bir daha dolandıracaklar eski hesap kilitlenmiş eski sahipleri tarafından o hesaba giriş sağlıyamıyorlarmış o hesabı göremiyorlarmış önceki sahipleri tarafından kapatılmış bir daha açılmamak üzere o yüzden ben yalan söylüyormuşum benim param kalmamış onlarda şimdi yeni hesap açmalımışım bundan sonra hemen göndereceklermiş ben böyle arsızlık görmedim siz benim 3 yıl dır paramı ödemedimiz bakın arkadaşlar böyle dolandırıcılara itibar etmeyin gerekli birimlerde inşallah bu şikayetlerimizi görür de insanlar mağdur olmaz kapatırlar bu dolandırıcıları inşallah gereğini yaparlar bunların politikası sen yatır ben yiyeyim sen eğer kazanırsanda ben zaten banlarım ödemem böyle iş olmaz inşallah bu işin yetkilileri de bunlara gereken cezayı verir

28 Şubat 2024 15:34

26 Mayıs 2024 14:01

Bu siteye bulaşılmaz

Joybet Ödeme Yapmıyor!

14 Mayıs 2024 16:111.819

Dört sene önce bu site kurulduğunda ben o zaman 50-40 bin tl yüklemiştim. 172 bin tl kazanmış ve hesabım kapatılmıştı. B...

28 Mart 2025 22:461.219

Birisi lütfen yardım etsin, bu sayfa paramı ödemiyor. 124 bin kaybettim, yine ödemiyorlar. Sürekli bahane üretiyorlar. H...