Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Betper Bu Sade Bende Mi

21 Mayıs 2024 12:28

Olympus, yani dede dedikleri oyun, beş on versiyonu sürekli tekrarlıyor. Bu, sadece bende mi oluyor, aynı taşlar on oyun sonra yine karşıma çıkıyor. Tekrarın bu şekilde olması nasıl mümkün olabiliyor? Burada büyük bir hile var, şans falan hikaye. Bu sadece bende mi, yoksa herkeste aynı mı? Beş on tane şablon dönüp duruyor. Eğer bu bir hile ise, sizi Allah'a havale ediyorum.

16 Haziran 2024 10:21

Ciddi kayıplar yaşadım sonra oyunlarda bir düzelme hatırı sayılır kazanç sağladım akabinde oyunlar aynı modda hiçbir değişik hareket olmadan bitiyor filmin tekrarını seyretmek gibi dog oyununda bin çeviriye oyuna sokmamak nedir normalde yüz çevirmede bir hatta iki defa giren oyun ben de bin çeviriye girmedi bazen beş yüz ceviri bu normal değil slot oyunlar düzelmediği sürece oynamıyoruz!

14 Haziran 2024 15:47

Kazanılan ödül hesaba düşmedi ekran görüntüsü aldım bildirdim sorun çözülmedi buradan bir daha oynamıyorum bu siteye güven duymayın!...,... Tek taraflı eğlence kazanç merkezi olmuş kazanılan para ortada yok bu nasıl olur nasıl düzen resmi siteler başkası yalan

1718369268343.screenshot-2024-06-14-14-06-03-552-comandroidchrome.jpg
14 Haziran 2024 14:58

Sorunlar para yutmaya kadar devam ediyor kazanılan ödül hesaba geçmedi bu hile bitmedi

14 Haziran 2024 14:45

Sorunlar giderilmedi şansa kazandığım para hesaba geçmedi bu site güven vermiyor

08 Haziran 2024 22:31

Gates of Olympus onunu bende kilitlendi burda haksızlık var şans vs oyun kilit önceden büyük iks atmazdı şikayetlerden sonra bir oyunda beş beş yüz iks dört yüz iks bir tane iki yüz elli iks atıyor oyun kilit olduğu için bu oyunu kim kilitledi onu Allah'a havale ediyorum!

04 Haziran 2024 22:23

Oyunlara yine kilit vuruldu dede tam kilit nasıl başardınız ag bazılarına beş yüz yüz X ler takır takır kimse şans demesin işinize geldiği gibi bende dede çakılı aynı senaryo tekrar tekrar devam ediyor oyun doğal şansa olsa derim benim şansım fakat oyun aynı kalıplar aynı düzen sizleri Allah'a havale ediyorum ag...

02 Haziran 2024 00:11

Olumposs oyunu yine başka kalıplar tekrarı birdizinin tekrarı gibi size ne denir nasıl tipler nasıl insanlarsınız bu işte şans falan değil bildiğin dmen var 50 X iksi aynı yerde atıyor ve hiç almıyor frakman tekrar tekrar hep aynı sizi Allah'a havale ediyorum yazık

01 Haziran 2024 18:07

Prakmatik oyunları hiç değişmedi sorun büyüyerek devam ediyor bu kadar kilit vurulmaz ben bu işi bırakıyorum bu oyunlar bu kadar kısır olamaz hepbiz kazanalım anlayışı var yazık verdiğim paralar zehir olur bıraktım çevreme de bıraktıracam bu iş smrü düzeni

01 Haziran 2024 15:01

Oyunlara yine müdahale ettiler Olympus oyunu bildiğin smryor kayıp o kadar yüksdiki telafisi yok atılan yutuluyor bu oyunlara müdahale var ayıptır insanlar eğlencebile yapamıyor ne zaman doyacaksınız bugün düzltlmediğidi takdirde ben ve arkadaş gurubu bunu bırakıyoruz aynı kalıplar tekrar tekrar bu oyun hilli net bunlar DÜ

29 Mayıs 2024 16:48 (Şikayetten 8 gün sonra)

Sayın Üyemiz, Müşteri hizmetleri birimimiz tarafından aranmış olup, kayıtlı cep telefonu numaranızdan sizlere ulaşılamamıştır. Bizlere ulaştığınız takdirde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, BetPer Müşteri Hizmetleri

14 Haziran 2024 13:52

Teşekkürler

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Şans Ağacı Oyununda Tekrarlayan Kombinasyon Sorunu

Serkan
31 Temmuz 2025 02:28
Deniz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

13 Aralık 2023 01:09
"Teşekkürler"