Yavuz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betorspin Kasa Bir Anda Sıfırlandı

17 Eylül 2023 22:50
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim”

Sweet Bonanza oyununda 4500 lira param varken oyun bir anda kendini sıfırladı canlı destek kasayı benim bitirdiğimi söyledi. İlk başta inanmadı sonra pragmatik sağlayıcısının güncelle yaptığını ve onlardan kaynaklı olduğunu söyledi. 24 saat içinde para hesabınıza karşılanacaktır dendi bekliyorum. Yok daha hiçbir şey

17 Eylül 2023 23:00

Sweet Bonanza oyununda 4500 lira param varken oyun bir anda kendini sıfırladı canlı destek kasayı benim bitirdiğimi söyledi ilk başta inanmadı sonra pragmatik sağlayıcısının güncelle yaptığını ve onlardan kaynaklı olduğunu söyledi 24 saat içinde para hesabınıza karşılanacaktır dendi bekliyorum yok daha hiçbir şey

Ek
18 Eylül 2023 00:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Yavuz A., Şikayetiniz ile detaylı kontrollerimizi tamamladık Sizlere yardımcı olmak isteriz, Çözüm sürecini başlatabilmemiz adına GSM numaranızı lütfen aktif tutun! Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Yavuz
18 Eylül 2023 00:14

Aktif GSM numaram

Yavuz
18 Eylül 2023 04:32

İlginiz için teşekkür ederim

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
31 Mart 04:20

Maxwin Kazandığım Ödül Hesabıma Aktarılmadı, Canlı Destek Çözüm Sunmuyor

Muhammet
20 Ekim 01:34
Fatih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Fatih
02 Mayıs 09:21

Sweet Bonanza Algoritma Sıfırlanması Donma

Sinan
27 Eylül 2023 17:22

Vitrinbet Kazanç Çekiminde Gecikme Ve Güven Sorunu!

Travis
12 Mart 11:25
Vitrinbet Kazanç Çekiminde Gecikme Ve Güven Sorunu!