Yener sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betmatik Canlı Casino Oyunlarına Erişim Sorunu

12 Aralık 2024 12:50

Siteyle uzun zamandır oynuyorum ama birkaç gündür canlı casino oyunlarına bağlanamıyorum. Herhangi bir canlı casino oyununa girmeye çalışıyorum. Sürekli tekrar dene yazısı çıkıyor ya da lobiye dön diyor. Kaç defa denedim ama olmuyor. Sanırım bilgisayarımla ilgili bir durum var çünkü aynı sorunu telefonda oynarken yaşamadım.

13 Aralık 2024 14:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar Sayın Üyemiz ; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. ... Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Sizlerden bu süre zarfında biraz daha beklemenizi rica eder ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Betmatik Destek Ekibi ..

Zeytin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betmatik Canlı Casino Oyunlarına Bilgisayardan Erişim Sorunu

Zeytin
27 Haziran 19:32
"Teşekkürler. Erişim sağladım herhangi bir sıkıntım kalmadı."
Haydar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betmatik Canlı Casino Oyunlarına Erişim Sorunu

Haydar
04 Mart 11:28
Baki sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betmatik Canlı Casino Bağlantı Sorunu: Bilgisayarımda Erişim Sağlayamıyorum!

Baki
06 Mart 13:39
Semih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Semih
03 Ağustos 2024 10:13
Tolga sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tolga
10 Haziran 2024 16:59