Dark sonuçtan hiç memnun değil

Betist Bakiyemi Haksız Yere Sildi

19 Mart 2024 18:04

Öncelikle siteye yatırım yaptım, slot oynamak istiyordum ve hesapta 100 adet FreeSpin vardı, onlara dokunmadım ki ana paramla karışmasın diye. Daha sonra canlı casino oynadım ve ardından spor bahisine yöneldim, sonuçta bakiyem tamamen sıfırlandı. Daha sonra hesaptaki 100 FreeSpin'i kullanmaya başladım ve yine bakiyeyi sıfırladım. Spor bahisim kazandığında, yani kendi asıl paramla kazandığımda, çekim talebinde bulundum. Ancak ret yanıtı aldım, bakiyem düzenlendi ve 'Bonus parayla karıştırdınız' şeklinde mantıksız bir cevap verildi. Oysa ana paramla hiçbir karışıklık yapmadım ve haksız yere bakiyem silindi. İlk kez böyle mantıksız bir durumla karşılaşıyorum. Destek ekibine geçmişimi incelemelerini söyledim, kanıtların orada olduğunu belirttim, fakat anlayış göstermediler. Bu nedenle haksız yere bakiyem silindi ve destek hizmeti yetersiz kaldı.

20 Mart 2024 13:22 (Şikayetten 19 saat sonra)
Dark
27 Mart 2024 20:16

Hale daha bir ses yok vallahi cidden aklıma geldikçe sinirleniyorum haksızlığa gelemiyorum

03 Kasım 2024 18:47
18 Kasım 2024 14:22

Serhat Bey merhabalar. Sorunun çözümü adına sizi bir süredir arıyoruz fakat ulaşamıyoruz. Güncel iletişim bilgilerinizi iletmeniz durumunda sizi hemen arayacağız. Saygılarımızla BETİST

İsmail
Şikayeti Çözüldü

Bunlar herkese aynı şeyi söylüyor arkadaş ben yıllardır buradayım betistde ilk defe art Arda kazanınca 2 İnci bakiyemi sildiler GSM acık tut iletişimde olacağız 4 gün oldu ne arayan var ne soran

Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

28 Şubat 12:39
"Teşekkür"
Bonus Vaadiyle Oynadım Ama Kazanç Yerine Mağduriyet Yaşadım
Bonus Vaadiyle Oynadım Ama Kazanç Yerine Mağduriyet Yaşadım

12 Şubat 04:21
Betist'te Haksız Bakiye Silinmesi
Peki sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Peki
01 Nisan 14:53
"İlginiz için teşekkür ederim"