Emre sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yanlış Hesaplama Ve İlgisiz Destek: Kayıp Bakiyem Nerede?

Yanlış Hesaplama Ve İlgisiz Destek: Kayıp Bakiyem Nerede?
16 Kasım 2024 14:50
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Betine aktif olarak oynadığım bir site, arkadaşlarıma da önerip oynatıyoruz. Belli bir miktar yatırım yaptım, 70k yaptım. Çekim talebinde bulundum, reddedildi ve ardından 70k olan mevcut bakiyem 50k'ya düştü ve 20k'nın silindiğini söylediler. Hiçbir şekilde bonus kullanmadım, 20k nereye gitti? Destek hattında hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Yardımcı olmuyorlar ve yardımcı olunmazsa bir daha bu sitede oynamayacağım.

16 Kasım 2024 15:02 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhabalar Sayın Emre T. Betine.com Ailesi olarak sizlerin tüm sorun, Şikayet ve önerilerine yardımcı olabilmek adına buradayız. https://heylink.me/betineofficial/ Tarafınıza iletilen link üzerinden site içerisinde aktif olarak katılım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla BETİNE.COM

Emre
Emre
16 Kasım 2024 15:13

Teşekkürler

Ahmetcan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ahmetcan
17 Ocak 2025 00:40
"Karşılığında e*** hanım sorunumla ilgilendi çözüme kavuştu. Teşekkürler..."
Ruveyda sonuçtan hiç memnun değil

Ruveyda
19 Mayıs 2024 18:13
Betine Sitesi Paramı Vermedi
Betine Sitesi Paramı Vermedi
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
14 Haziran 2024 00:14
Ozan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

06 Mart 2025 04:07
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Betine.com'da Hesap Güvenliği Ve Para Çekim Sorunu

Yiğit