Mürsel sonuçtan hiç memnun değil

Mürsel
01 Kasım 2024 01:37

1 ay önce %333 nakit Bonus promosyonunun 130k olan çevrimini 173k olarak yaptım ve bonusu tamamladım. Sonrasında bonusun verdiği ödül olan 50k bakiyemin çekimini yaptım. Paramın gelmesini 2 gün boyunca bekledim ve bu sırada yeni gelen %222 basit çevrimli yatırım bonusunu da tamamladım ve kazandım. Bonustan kazandığım 30 bin tl'nin de çekimini verdim ve toplamda 2 çekimim de işleme alındı. Ertesi sabah uyandığımda ana bakiyem dahil bütün param silindi ve çekimini yaptığım 30k'nin iptali için hiçbir sebep sunulmadı. 80 bin tl çekimim hiçbir kanıt veya sebep sunulmadan iptal edildi. Ben hiçbir şey yapmadım ve çapraz bahisin ne olduğunu bile bilmiyorum. Oynadığım oyunların kaydı duruyor ve kazancımda hiçbir hile bulunmamaktadır. Bütün paramı rulette katladım ve kazandım, hepsinin kanıtı bulunmaktadır. Bütün bakiyemi hiçbir kanıt göstermeden silmeniz kabul edilebilir bir şey değildir. Size gönderdiğim ekran resimleri ve diğer her şey kazancımın tamamen doğru bir şekilde kazanıldığını gösteriyor. Bana hala kanıt sunmadan bakiyemi hesaba aktarmamanız parama el konduğuna işaret ediyor. Sizden talebim bana kanıt sunmanız; aksi takdirde gerekli işlemleri yapıp sponsorunuz olan E*** Abi ve moderatörleri ile iletişime geçip bu işi bir şekilde halletmeye çalışacağım. Sizden tek ricam bana yardımcı olmanız. Cevap bekliyorum, teşekkürler. En kötü ana bakiyemi iade etmenizi talep ediyorum. Artık o duruma kadar düştüm, lütfen yardımcı olun. 144K bakiyemin neresiyle tam olarak çapraz alacağımı da söylerseniz sevinirim.

01 Kasım 2024 16:49

Merhaba, 1 ay önce %333 nakit Bonus promosyonunun 130k olan çevrimini 173k olarak yaptım ve bonusu tamamladım. Sonrasında bonusun verdiği ödül olan 50k bakiyemin çekimini yaptım. Paramın gelmesini 2 gün boyunca bekledim ve bu sırada yeni gelen %222 basit çevrimli yatırım bonusunu da tamamladım ve kazandım. Bonustan kazandığım 30 bin tl'nin de çekimini verdim ve toplamda 2 çekimim de işleme alındı. Ertesi sabah uyandığımda ana bakiyem dahil bütün param silindi ve çekimini yaptığım 30k'nin iptali için hiçbir sebep sunulmadı. 80 bin tl çekimim hiçbir kanıt veya sebep sunulmadan iptal edildi. Ben hiçbir şey yapmadım ve çapraz bahisin ne olduğunu bile bilmiyorum. Oynadığım oyunların kaydı duruyor ve kazancımda hiçbir hile bulunmamaktadır. Bütün paramı rulette katladım ve kazandım, hepsinin kanıtı bulunmaktadır. Bütün bakiyemi hiçbir kanıt göstermeden silmeniz kabul edilebilir bir şey değildir. Asla bu siteden oynamayın

Ek
01 Kasım 2024 11:50 (Şikayetten 10 saat sonra)
Mürsel
01 Kasım 2024 16:35

Çapraz bahisin ne olduğunu bile bilmiyordum, yüklü miktarlı kazancımı çapraz bahis deyip tanımadığım kişileri bana söyleyip parama el koydunuz ( ana bakiyem dahil). Ben artık kazancımı geçtim sadece ana bakiyemi kurtarmaya çalışıyorum ve haklı kazancımı sonuna kadar savunacağım yardımcı olunsun artık

01 Kasım 2024 18:49

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sahabet Bakiyemi Sıfırladı

İbrahim
07 Mayıs 2024 22:38
İsrafil sonuçtan hiç memnun değil

İsrafil
19 Ocak 2024 22:47
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
20 Mayıs 2024 14:26

Hakan
19 Eylül 2024 20:18
Santosbetting Canlı Destek Yanlış Yönlendirip Paranızı Kaybettiriyor
Batıkan sonuçtan hiç memnun değil

Casifix Çekim Taleplerim Sürekli Reddediliyor Ve Ödemem Yapılmıyor!

Batıkan
17 Mayıs 16:53