Betcup Çekim İptali Ve Bahis Problemi

21 Ağustos 2024 22:11

Çekimimi kendileri iptal edip 16 bin TL'ye rulette 3 adet bahis alınmış. Ne hikmetse bir tanesi bile kazanç vermemiş. Başkası girmiş sözde hesabıma ki ben 16 bin çekim yaptım çıktım. Kontrol için geldiğimde sonuç bu şekilde. Her şey kayıt altında, konuşmalar dahil. Bunu kendileri yapıyor.

profile profile
23 Ağustos 2024 10:27 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Ağustos 2024 10:33

Sahte sitede kayıt altına alınmış olsa benim bilgilerim daha yüksek oranlar paralarda sorun yaşardım IP numarası dan bulunur ki giren kişi 3 bahis alıyor hiçbiri tutmuyor hiç mi kazanç olmaz tamamen kasa boşaltma bu madem 2 aşamalı kod kullanmak gerekir ben istemedim buna neden gerek var bu tamamen sizin güvenlik açığınız benim hesabımda tamamen kasa boşaltma için yapılmış bir sistemde bahis alınmıştır Betcup pişmanlıktır

23 Ağustos 2024 10:40

Nasıl oluyor da ben çekim talebi verıyorm çıkıyorum sonrası iptal edilmiş ve 3 bahis alınmış hepsi kayıp bir de anlık hızlı bir şekilde nasıl denk geliyor çekimim iptal edilmiş anlık 3 bahis 3 de kayıp buna kim inanır

23 Ağustos 2024 10:46

Detaylı inceleme yapacağız mail atacağız dediniz 2 gündür muhatap yok bizleri neden güvenlik için başka uygulamaya yönetiyosunuz bu tamamen sizin güvenlik açığınız aynı IP den deneme bonusu vermeyen site çekimi iptal edip ivedi bir kasa boşaltmadan sonra tek tutunacağı iki aşamalı koddan bahsediyor inanmayın muhatap yok benim başıma gelen sizin de başınıza mutlaka gelecektir

Serkan
Serkan

Aynısını ben yaşadım 105 binim sıfırladılar şikayet var da duruyor şikayetim

Şikayeti Çözüldü

Site dalga geçiyor ben bir çok arkadaşıma bu siteden çıkması oyun oynamaması için ısrar ettim ediyorum bir çok arkadaşım çıktı oynamıyor da

Şikayeti Çözüldü

Aynısı benim de başıma geldi ama dönüş yapmadılar

Selçuk

Hala mail attık diyorlar ne mail var ne para ne de adam gibi muhatap var sıkıntı yanı biz komple burayı sildik

Halat sonuçtan hiç memnun değil

GrandPashaBet Kazandığım Parayı Çekemiyorum: Hesabım Bloke Edildi Ve Suçlanıyorum

11 Kasım 2024 18:05
Volkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

19 Aralık 2024 16:59
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 17:39