Betbey İnceleme Canlı Casino 24 Saat Dediler 5 Gündür Bekliyorum

Kadir
11 Kasım 2023 15:17

Merhaba, Betbey'e üye oldum. Çoğunlukla kayıptaydım, bir kez iyi para kazandım; zararımı bile çıkarmadım ama moral verdi. Para çekimi yapmak istedim. İncelemenin 24 saat süreceği, bazen 3-4 saat uzayabileceği H**** Bey tarafından bizzat söylendi. Canlı destekle görüştüm ve bugün 5 gün oldu, hala bekletiliyorum. İncelemenin 24 saat süren bir rutin kontrol olduğunu biliyorum, ancak bu kadar süre bekletilip mağdur edilmemem gerektiğini düşünüyorum. Biz paralarımızı yatırıyoruz ve bir sorun çıkmadığında sesimizi çıkarmıyoruz. Kazandığım zaman 'inceleme 24 saat sürecek' denildi; ancak 5 gün oldu ve hala bekliyorum. Kullanıcı adım: kuyumcu63. #Betbey @Betbey

18 Kasım 2023 19:11

Yaklaşık 10 gün önce 4000 lira para yükleyip oyun oynamaya başladım param 23.700 lira ulaşınca çekim vermek istedim ancak bana oyunumun incelemeye alındığını bildirdiler ben de kendilerine ne kadar süreceğini söyledim bana 24 saat ile 72 saat kadar süreceğini söylediler fakat bu inceleme 10 günü açtı ve sonunda bana 68.000 liralık daha çevrim yapmam gerektiğini söylediler bu 68.000 çevrimi de yaptıktan sonra paramı çekmek istedim fakat bu sefer de yalnızca günlük 200 TL çekebileceğimi söylediler yani bu durumda günlük 200 TL çeker isem toplam paramı 4 buçuk ay sonra bitirmiş olacağım. Kullanıcı adım kuyumcu63 buradan son olarak betbey yetkililerine sesleniyorum lütfen duyarsız kalmayıp yardımcı olursanız çok memnun olurum @betbey #yetkilileri

Tekin
Tekin

Son durum ne oldu yardımcı oldular mi

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
28 Kasım 2023 23:22

Betbey Sitesinde Kazanç Ödemesi Sorunu

Özlem
27 Şubat 2025 21:55
Betbey Sitesinde Kazanç Ödemesi Sorunu
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Sabri
26 Mart 2025 13:04