Benefit Sephora Kullanılmış Ürün Satıyor

İrem
14 Mayıs 2024 21:40

3 Mayıs günü yengem Ataköy Plus Sephora'dan benefit brow setter almış bana 12 mayısta doğum günüm için verdi. Gördüğümde direkt istemediğim için değiştirmek istedim fakat Capacity Sephora açılmış olduğunu söyledi. Yengem aşağıdan raftan özellikle verdiğini söyledi. Ben de hiç açmadım e bu nasıl açılmış o zaman benim hediyem neden çöpe gidiyor? Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Kimse ispatlayamıyor açılmış ürün sattıklarını.

14 Mayıs 2024 21:27

Sephora'dan 15 mayıstaki doğum günüm için 3 mayısta yengem benefit brow setter almış fakat hiç kullanacağım bir ürün değil paketi görür görmez geri koyuyorum değiştiririm diye. Yengem de hiç kullanmamış ve dediğine göre kadın aşağıdan vermiş ürünü ona rağmen değiştirmeye gittiğimde kullanılmış dediler e şimdi kendileri de açtığı için hepten kullanılmış oluyor. Kullanılmadığını ispatlayamıyoruz, kullanılmış ürün sattıklarını da kendileri ispatlayamıyor. Benim mağduriyetim ne olacak? Doğum günü hediyem mahvoldu. Gerçekten kullanmayacağım bir ürün çöp oldu resmen.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 02:44
Satın Aldığım Clinique Ürünü Hatalı