Bellavita Mutfak Bellavita Gebze Pişmanlıktır. Mağdur Olursunuz. İçeri Bile Girmeyin

11 Haziran 2023 10:17

Bellavita Gebze pişmanlıktır arkadaşlar, kesinlikle bir mobilya yaptırmak istiyorsanız oradan bir şey yaptırmayın yoksa kendi paranızla perişan olursunuz. Ben kendi paramla perişan oldum siz olmayan. Bir de yalanlarla sizi yanıltıyorlar oyalıyorlar mağdur ediyorlar 40 gün süre verilen işlere 3 ay beklersiniz. Yeni evime gardırop yaptırdım taşınacağım tarihi beraber belirledik. Fakat yeni evime taşınalı 3 hafta oldu ortada dolap falan yok asıl dolabı onlar çeviriyormuş. 3 haftadır kıyafetlerimi yerden alıp giyiniyorum. Arayıp görüştüğümde sürekli gün veriyorlar fakat o gün geldiğinde arayan soran yok birkaç gün sonra ben aradığımda bir hafta dahaya süre veriyorlar.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 10:03

Neon Mobilya (Kayseri) Nakliye, Parça, İlgi Sıfır

13 Haziran 2024 15:37
Kader sonuçtan hiç memnun değil

İkizler Mobilya'dan Ev Eşyalarım Kusurlu Geldi

04 Kasım 2023 00:37