Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Beauty Secret Güzellik Merkezi (Sarıgazi) Güzellik Salonunda Yaşanan Olumsuz Deneyim

18 Ağustos 2024 16:55

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bu güzellik salonunun adı önceden Sultanbeyli bloom'un güzellik salonu idi. Sultanbeyli bloom güzellik salonu çok şikayet aldığı için ismini bu şekilde değiştirmiştir. Hiçbir müşteri memnuniyeti yok. Müşteriler çok şikayetçi. Onlar da ismini buradaki güzellik salonu ile değiştirmiştir. İnsanları sadece ve sadece yanıltıyorlar.

Hiçbir şekilde memnun kalmadım.. İnsanları yanıltmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Mağdur oluyorsun, mağduriyetini de kabul etmiyorlar.

Meryem
Meryem

Seanslara düzenli olarak gittim ama beklediğim sonucu alamadım. Bazı bölgelerde tüylerde artış gözlemledim. Randevu almakta zaman zaman zorluk yaşadım ve çalışanların ilgisi yetersizdi. Kendi deneyimime göre, gitmeyi düşünenlerin daha dikkatli olması faydalı olabilir.

Irmak
Irmak

Aynısı benim başıma da geldi ondan önce başka bir yerde ilk paketime başladım sonra satıcı kişinin ısrarıyla gittiğim yeri öyle kötülediler 2. Paketi oradan aldım ama oraya gidip işe yaramaz bir yer olduğunu anladıktan sonra iş işten geçti 4 seans sonra 2. Paketim bitiyor ve hala vücudum ilk yerde yaptırdığım gibi eşimle birlikte onlara memnun olmadığımızı söyledik neymiş diode gibi iyi bir cihaza girmek istiyorsam 1bin tl daha ödemeliymişim üstelik 2024 Aralık ayı kampanya adı altında 4bin peşin istediler verdim sonra 2 3 ay sonra tekrar memnun olmadığımı bir önceki yerde en azından telafi seansı vardı burda yok mu yok dedi ama ne yapacağız ben memnun değilim tüylerin 2 hafta olmadan çıkmaya devam ediyor deyince 20 günde bir yapalım isterseniz dedi ama tabii ki bu çözüm değil sözün kısası b. N yandım s. Z yanmayın

Buse
Buse

Daha önce buraya gittiniz mi şu an yorumdan çok etkilendim

Randevu Sorunları Ve Saygısız İletişimle Hayal Kırıklığı

05 Haziran 2025 13:25