Ozan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

06 Aralık 2023 15:16
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
“Baywin ailesine çok teşekkür ederim. Mağduriyetimi çok hızlı bir şekilde sonuçlandırıp silinen parayı baywin hesabıma geri yüklediler. Geriye çekim talebi vermek kaldı. Beni canlı destek hattından arayarak özellikle ilgilenen Dicle hanıma ayrı bir teşekkür ediyorum. Baywin ailesiyle yola devam 🤗🤗”

Baywin kullanıcı adım: Ozan3232
okuyacaklarınız bir komedi film senaryosu değil, insanların haklarını göz göre göre alıkoyma gerçekleridir.
Güvenilir Bir Site Sandığım Baywin İsimli siteye 06.12.2023 Günü 1000 TL Yatırım Yaptım. Hiçbir Bonus almadan, hiçbir çevrim şartım olmadan 7000 TL kazanç sağladım. Bunun 6000 TL'sini Çekim Talebi verdim. Çekim talebim işlemde görünüyordu sonra hepsi yeşil oldu ve çekim talebimin kabul edildi. Fakat para bir türlü hesaba geçmedi. Canlı destek hattına bağlanıp sorduğumda çekim işlemimin iptal edildiğini öğrendim. Şimdi sıkı durun. Neden olduğunu sorduğumda bana siteye ilk üye olduğum gün 1000 TL yatırım yaptığımı 21.11.2023 ve arkasından 900 TL çekim talebi verdiğimi fakat onların 5900 TL yatırdığını (Yanlışlıkla. Buna Kargalar Bile Güler Neyse) o Gün hesabıma yatan 5000 TL'nin Bugün kazandığım 5000 TL İle fit olduğunu kalan 1000 liranın da sadaka verir gibi oyun hesabıma yatırıldığı söylendi. Ne Yaparsam Ne Edersem Bir Türlü Haklı Çıkamadım. Bankamı Arayıp Kasım ayına ait detaylı hesap hareketlerimi mail atmalarını istedim. Ve gerçekte olduğu gibi o güne dair öyle bir para çekimi yoktu tabii ki. Tüm belgelerle ispat ettiğim halde bütün çabalarım sonuçsuz kaldı ve ellerinde 1 tane belge bile olmadan açıkçası paramı caldılar, paramı alıkoydular ettiler. Oyun hesaplarında geçmişe dönük kontrollerde öyle bir çekim görünmediği halde, o gün para çektiğim bankanın detaylı hesap hareketleri özetinde görünmediği halde sadece bir söylem ile bakın yanlış okumuyorsunuz sadece söylem ve varsayımlarla haklı kazancımı benden resmen zorla ederek aldılar. Bu şikayeti bu olay çözüme kavuşunca ya kadar yapabildiğim her yere yapacağım daha lisans aldıkları şirketler var oralara yapmaya başlıyorum bile şu an. Asla böyle bir durumda susmayın dostlar. Nereye kime yatırım yapıp paralarımızı haksız yere aldıklarını iyi bilelim.

07 Aralık 2023 11:43

Sayısız Aranma Talebi Oluşturduğum Halde Hâlâ Kimse Aramıyor Yazıklar Olsun.

07 Aralık 2023 12:03 (Şikayetten 20 saat sonra)
07 Aralık 2023 15:57

Teşekkür ederim. En azından karşımda bir muhatap bulmak sevindirici oldu. Hakkımı teslim etseniz bana yetecek. İnşallah bu inceleme geçen seferki gibi olmaz😔 sabırsızlıkla müjdeli haberlerinizi bekliyorum.

07 Aralık 2023 17:21

07 Aralık 2023 17:21

Veli
Veli

Sizinkinden başka çözümlenen bir yorum göremedim üye olacaktım vazgeçtim

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
11 Nisan 2024 20:52
Baywin Pişmanlıktır. Kesinlikle Oyun Oynamayın
Emre sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

18 Aralık 2024 12:44
"Baywin şirketinden arayıp ilgilenen sibel hanım ve sonrasında arayan hanımefendiye teşekkürler ederim ilgilerinden dolayı"

Erkay
19 Ocak 2024 20:44