Özgür sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bayspin Gösteriş Bonusu İle Üyelik Yaptıran Site

04 Aralık 2023 05:20
Özgür'ün Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorun halledildi”

Bayswin adlı site, bonus vaadiyle üyelik yaptırarak kazanç sağladığımı iddia ederek çeşitli bahanelerle ödeme yapmadı ve hesabımı kapattı. Saatlerce bonus şartlarını tamamlamak için uğraşıp zaman harcadım. Zor da olsa tamamlamama rağmen kazancımı ödemedi ve hesabımı yatırım yapmam şartıyla tekrar aktif hale getirebileceğimi söylediler. Resmen üyelik için boş yere insanları uğraştırıyorsunuz, biraz vicdan. Verdiğiniz bonusu 40 katına çıkardım, onu da sildiniz. Sizin gibi lisanslı ve sözde 'güvenilir' bir siteye bu durum yakıştı mı, siz cevap verin.

01 Ocak 2024 16:14

Bayspin burda yazılan şikayete istinaden arama yaptı şikayetinizi kaldırın sorunu halledelim dedi şikayeti kaldırdık bir daha da ne aradı ne de konu hakkında yardımcı oldu canlı desteğe bağlanıyorum hiç ilgilenmeden sohbeti kapatıyorlar madem ilgilenip yardımcı olmayacaksınız ne diye şikayeti kadirtiyorsunuz

18 Aralık 2023 18:02 (Şikayetten 14 gün sonra)
27 Aralık 2023 13:34

Sorun çözüldü

05 Ocak 2024 02:16

Sorun çözülmedi

13 Ocak 2024 20:24

Teşekkür ederim sorun halledildi

Barracude sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Barracude
07 Ocak 2024 15:47
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
İsmail sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İsmail
19 Ocak 2024 09:09
"Dönüş yapılıp konu aydınlığa kavuşturuldu teşekkür ederim"

İlkay
22 Ocak 2024 17:50

Hulusi
29 Mart 2024 09:32
Baywin Çekimde Bloke Diyerek Bizim Çekemediğimiz Ödemeyi Kendinin Manuel Cek.
Baywin Çekimde Bloke Diyerek Bizim Çekemediğimiz Ödemeyi Kendinin Manuel Cek.
İbrahim sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İbrahim
26 Ocak 2024 12:18