Serkan sonuçtan çok memnun

Edirne İlinde Baymak Yetkili Servisi Yok

28 Ağustos 2024 12:06
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Aynı gün Baymak genel merkezden İbrahim Bey tarafından arandım ve gerekli açıklamalar tarafıma yapıldı. Tekrar teşekkür ediyorum”

Baymak web sitesinde veya müşteri hizmetleri hattında belirtilen Edirne yetkili servisi arandığında artık servisi bıraktıklarını söylüyorlar. Yeni bir klima aldık ve henüz cihaz elimize ulaşmadı ama bugün tesadüfen komşumuzun Baymak klimasındaki bir arıza için aradığımızda bu gerçeği öğrendik. Şimdi ben 40-50 bin tl verip yeni aldığım Baymak klimayı iade mi etmeliyim? Özdemir Teknik Servis dükkanı kapatıp hizmeti durdurduysa Baymak gibi bir firma acilen yeni bir servis anlaşması yapmalıdır. Edirne gibi büyük bir ilde servis bulunmaması kabul edilemez. Dönüşünüze istinaden gerekirse yeni aldığım klimayı da iade edeceğim.

28 Ağustos 2024 12:54 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

28 Ağustos 2024 15:10

Ahmet
Ahmet

Edirne Baymak yetkili servis "özdemir teknik" tek kelime ile pişmanlıktır. Klima taktırdım dış üniteyi tabiri caizse evin içine monte ettiler. Pencerenin 15 cm yükseğine kurdular 10 cm aşağı indirmediler. Vinç çağırtırıp ekstra ücret istediler Pencereden bir bakıyorum koskoca bir dış ünite görüyorum. Baymak yetkilileri de mağduriyetime çözüm bulmadı. 2 arkadaşım klima alacaktı vazgeçtiler.

Edirne İlinde Baymak Yetkili Servisi Yok
edirne-ilinde-baymak-yetkili-servisi-yok-1.jpg

Cemil
18 Nisan 2025 17:19
Baymak Klima Kurulumu İçin Vinç Talebiyle Karşılaştım

Tayfur
28 Haziran 2025 18:45
Erasmus sonuçtan hiç memnun değil

Erasmus
05 Haziran 2025 12:39