Özel Batı Koleji Yeni Batı Kampüsü

16 Nisan 2024 12:41

İstanbul Yolu metro durağının yanında yer alan Özel Batı Koleji Yeni Batı Kampüsü, tam bir hayal kırıklığı. Binlerce kez düşünülmesi gereken bir kurum. Çocuğunuzu kaydettirirken, hem bir eğitimci hem de bir anne olarak, 2023-2024 yılı için iki çocuğum adına ve bizim için eğitimin olmadığını, sürekli oyalayan bir idari kadronun olduğunu, sorunlara çözüm bulunmadığını gördüm. Çocuğumun arkadaşı tarafından sürekli tokat yemesi ve bunun normalmiş gibi savunulması kabul edilebilir bir eğitim anlayışı değil. Biz hemen okul değişikliği yapmak zorunda kaldık. İki çocuğum için bu kararı aldık. Dönem içinde bir çocuğumun ücretini yargıya taşıyarak aylar sonra alabildik; ancak diğer çocuğumun okul ücreti, okul bitmesine rağmen hâlâ ödenemedi. Anlaşılan o ki, insanlar şartlarını zorlayarak çocuklarını bu okula yazdırıyorlar ve sonuç hüsran oluyor. Çocuklarımın yaşadıkları büyük zararın yanı sıra maddi zarar da cabası maalesef.

Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Günhan Koleji Maltepe Ön Kayıt İptali Ve İade Problemi

23 Mart 2024 13:58
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Özel Tanem Anaokulu ' Nun Eğitimden Uzak Anlayışı Ve Sorumsuzluğu

07 Kasım 2023 01:44
Özel Tanem Anaokulu ' Nun Eğitimden Uzak Anlayışı Ve Sorumsuzluğu

27 Nisan 2024 13:15

Doğan Çocuk Evi Çocuklara Yönelik Şiddet Ve İhmal İddiası

23 Şubat 2024 23:34

Biz Ankara Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Eğitime Işık Tutacak Bir Değerlendirme Yapılmıyor