Başkent Sürücü Kursu Eğitmenlerinin Tavrından Rahatsızım

14 Ağustos 2023 06:49

Başkent Sürücü Kursu hakkında yorumda bulunmak istiyorum. Son model arabalarıyla çalışma olanağı ve birçok yerde şubesinin bulunmasına nazaran kayıt olmuştum. Benim de sürücü kurslarıyla ilgili çok bir bilgim yoktu ve evime en yakın olanlara bakıyordum. Ancak Martta kursa başlamış biri olarak (şu an Ağustos’un ortasındayız) çok pişmanım. Hocaların derslerdeki laubali tavırları, derslerdeki umursamazlığı ve yan koltukta otururken çoğu eğitmenin telefonla ilgilenmesi beni başından beri çok rahatsız etti. Sürekli farklı hocanın gireceğini de aklınızda bulundurmalısınız. Bunun avantaj veya dezavantaj olacağı size kalmış ancak benim için çok büyük bir eksi oldu. Bunun yanı sıra derslerde soru sormaya yeltenmeyin çünkü sizin merak ettiğiniz çoğu soruyu “saçma veya gereksiz” bularak cevaplamıyor ya da dalga geçer gibi yanıt veriyorlar. Örneğin “kasisleri görünce hızımızı ne kadar azaltmalıyız? ” sorusuna verdikleri yanıt “gereksiz şeyler soruyorsun, bizim direksiyon alanımızda kasis yok, sen yola odaklan” olmuştu. Ya da “el freniyle yokuş kalkışını gösterir misiniz? ” dediğimde “biz onu öğretmiyoruz” demişlerdi. En son dersimde de “paralel park yaparken ön dubaya vurup vurmayacağımı nasıl anlayacağım? ” sorusuna da bir eğitmenin verdiği yanıt “e bakacaksın artık, şansına” olmuştu. Bunu şaka yollu yaptığına eminim ama yine de ben öğrenmeye meyilli bir insanım ve istediğim cevapları alamayınca paramın yazık olduğunu düşünüyorum. Uzun lafın kısası sorduğum soruların adamakıllı cevaplanmadığını düşünüyorum. Belli başları şeyleri ezberletiyorlar ve sadece denileni yapmanızı bekliyorlar. Soru sorduğum zamanlarda “çok fazla konuştuğum için” azar işittiğim de oldu. Bütün bunlar beni ve ailemi cidden çok üzdü ve yıprattı. Araba kullanmaya hevesim kalmadı ilk baştaki gibi. Sonuç olarak öğrenme ortamı ve direksiyon eğitimi süreci hakkında bunları söyleyebilirim.
Bu arada normalde internete yazan bir insan değilim ancak duygusal olarak çok yıprandım ve bu hayatımdaki ilk bu kadar uzun süreli rahatsız olduğum durum oldu.

25 Ağustos 2023 13:24 (Şikayetten 11 gün sonra)

Merhaba öncelikle yaşadığınız sorundan dolayı kurumum adına ne kadar özür dilesem az olur. Elimden gelen ne var ise size yardımcı olmak amacı ile sizinle görüşmek isterim size de uygunsa numaramı yazıyorum görüşmek üzere 5325181666

Kayacan sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Sürücü Kursu Organizasyon, Direksiyon, Araç Ve Eğitmen Sorunu

03 Haziran 2023 18:23
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Direksiyon Hocasıyla Yaşanan İlgisizlik Ve Saygısızlık

28 Temmuz 2025 14:22