Başarı Bet Bonus Para İstemedim

22 Kasım 2023 15:433.803

Paramı iznim olmadan bonus olarak dönüştürmüşler ve oynadığım oyunda şans bana güldüğünde 1700 TL kazandım; ancak paramın bonusa dönüştürüldüğü için hiçbir şey alamadım. 300 TL param varken sadece 16 TL'ye düşmüşler, tüm kazandığım parayı bonus olarak almışlar ve çekemiyorum.

Yasin
22 Kasım 2023 23:28

Siteden engellendim çok kötü bir site tam bir dolandırıcılık asla tavsiye etmiyorum

14 Şubat 2024 13:23 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba! Siz yaşadığınız memnuniyetsiz deneyim için özür dileriz. Yorumunuz bizim için son derece önemlidir ve hizmet kalitemizi iyileştirmek için talebinizi daha ayrıntılı bir şekilde incelemek isteriz. Özür dileriz, cevap verme konusundaki gecikme için. Eğer bu durumla ilgili sorularınız varsa, lütfen destek servisimizle iletişime geçin. Herhangi bir sorunuz veya isteğiniz olursa, Lütfen Canlı Destek üzerinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

6 Mart 2024 09:39

Bonusum var para yatırdım 853 TL bonusum var hesaba nasıl çekebilirim

Farid
Benzer Şikayeti Var
25 Kasım 2023 10:36

Merhaba 1 haftadan fazla oldu 11 Tl kazandım para hesabıma yatmıyor. Kimlik doğrulaması istiyor 10 kere yaptım ama hiç nir şekilde kabul etmiyorlar

Başarıbet Yatırılan Paranın Hesaba Geçmemesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

25 Eylül 2024 23:14989

Direkt paramızı alıp yanıltıyorlar. Yatırdığım para hesaba geçmedi, ilk kayıt yapmama rağmen. Bonus falan istemiyorum di...

Başarıbet Sıkıntı Yaşadım Mağdur Oldum

17 Eylül 2024 01:412.116

"Sizlere yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum minnettarım gerçekten sözlerinizde durdunuz biraz çok bekledim maalesef ama inanın paramı verdiğiniz için minnettarım 🙏😇teşekkürler başarıbet"

1 Yorum

BaşarıBet Bonus Şart Kurallar

15 Nisan 2024 17:56129

"Destek ekibine teşekkürler"

Tümünü Gör
Başarıbet Para Hesabıma Gelmiyor!

Başarıbet ParaHesabıma Gelmiyor!

Ali
Başarıbet Param Gelmiyor!

Başarıbet ParamGelmiyor!

Ahmet
Başarıbet Paramı Çekemiyorum!

Başarıbet ParamıÇekemiyorum!

Ramazan
Başarıbet Güvensiz Bir Sitedir!

BaşarıbetGüvensiz Bir Sitedir!

Suleyman
Başarıbet Para Yatmadı, Hesap Bakiye Yükleme Olmadı!

Başarıbet ParaYatmadı, Hesap Bakiye Yükleme Olmadı!

Muhammed
Başarıbet Parayı Yatırdım Ama Daha Hesaba Geçmedi!

Başarıbet ParayıYatırdım Ama Daha Hesaba Geçmedi!

Bilal