Başarı Pazarlama Sipariş Sonrası Adli Süreçle Karşılaştım

16 Aralık 2024 23:247.387

29.11.2024 tarihinde cep telefonu satın aldım fakat 1 hafta haber olmayınca 05.12.2024 tarihinde savcılığa suç duyurusunda bulundum. Şu an süreç adli makamda, inşallah paramızı alırız. Kasım kampanyası diye tesadüf denk geldi, aldık. Hata yaptık. Firma şahıslarının hakkında yasal süreç var zaten, inşallah hepsi cezasını alır. Firma sahibi İ** K** diye bir çocuk görünüyor. Şikayetim üzerine ifadesi alınmış, savcılık tarafından delillerin detaylı toplanıp Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklama kararının çıkmasını bekliyorum. İnşallah adalet yerini bulur, gereken cezayı alırlar. Bir daha başkalarının canını yakmaya cesaret edemezler.

Yorumlar(10)

Ayda
9 Ocak 2025 20:35

Ali bey yanıtladığınız için teşekkür ederim. Savcı birkaç ay da sürebilir demişti bana. Gördüğüm kadarı ile sadece ilk mağdurlar alabilmiş paralarını geri. Yani bu genç tutuklandıktan sonra kimse alamamış ama illa li alacağız. Kredi kartı ile yapanlar da bankaya itiraz edip alabilmiş ama EFT yapanlar hukuki yollarla sadece alabilirlermiş. Siz kredi kartıyla yaptıysanız bankanızla görüşüp harcama itirazında bulunabilirsiniz. Bloke koyulmuş olmasına çok sevındım. Bankaya sordum kişisel hakların korunması kanunu gereği söyleyemeyiz dedi bana. Şaka gibi sanki ben suçluyum. Bu çocuk iyi bir ceza alırsa ödemek zorunda kalır cezası azalsın diye.

Ayda
9 Ocak 2025 17:43

Ali bey bir gelişme oldu mu bizi haberdar etmeniz mümkün müdür? Yüzlerce belki binlerce mağdur var. Bu çocuk neredeyse 1 aydır tutuklu. Site hala alışverişe acık. Hesaplarına bloke koyuldu mu? Sizinle nasıl iletişime gecebilirim?

6 Ocak 2025 19:52

Ali bey siz paranızı geri alabildiniz mi? Lütfen haberdar edin beni de grubunuza ekleyin. Süreç nasıl işliyor? Ben de bugün savcığa gidip suç duyurusunda bulundum. Bu çocuk yakalandıysa hesabına bloke koyulmalıydı. 1 aydır onca insan mağdur oldu madem neden bu site hala insanları mağdur ediyor anlamış değilim. Mail grubunuz varsa beni de ekler misiniz rica etsem.

31 Aralık 2024 16:05

Ali bey adli durumla ilgili bilgi verebilir misiniz firma halen internette satış yapıyor

24 Aralık 2024 22:24

Ali bey merhaba bende mağdurum. Şikayet için destek olabilir misiniz? Teşekkürler.

Ugur
20 Aralık 2024 16:46

Ali Bey merhaba. Bende savcılığa dediğiniz şekilde suç duyurusunda bulunacağım. Onun dışında da haberleşmek için mail atabilir misiniz? [email protected]

Kemal
19 Aralık 2024 18:33

Bana da işlemler için ne gerekli yardımcı olabilir misiniz

Honor 200 Pro Siparişimde İade Sorunu Ve Güven Eksikliği

17 Aralık 2024 09:465.329

27.11.2024 tarihinde 2196 numaralı siparişimle Honor 200 Pro cep telefonu aldım ödemeyi de aynı tarihte şirket hesabına ...

2 Yorum

30 Aralık 2024 02:324.258

29 Kasım 2024'te cep telefonu siparişi verdim, e-fatura gönderildi ama sipariş kargo bilgisi gelmeyince 2 gün sonra mail...

2 Destek5 Yorum

Evinidiz Aylardır Paramın İadesini Yapmıyor

28 Nisan 2025 15:561.272

25 Aralık 2024 tarihinde Samsung a35 2 adet cep telefonu siparişi verdim. Aradım, stokta var dediler. Siparişi verip ara...

Evinidiz Aylardır Paramın İadesini Yapmıyor