Başak Danışmanlık İnternet Kargo ve Depolama Hizmetleri Elfbar BC5000 HATALI/KUSURLU Ürün İçin Muhatap Yok! Stlpuff.com

28 Nisan 2023 11:05

https://stlpuff.com/ sitesinden 2 adet elfbar bc5000 aldım. İstediğim ürünün bir tanesinin kutusunun içine başka aromalı koyup göndermişler. WhatsApp hattına durumu bildirdiğimde iade kodu gönderip geri iade etmemi yenisini göndereceklerini söylediler. Aynı gün kargoyu iade ettim. Ancak bugün muhatap bulamıyorum, sorularıma cevap verilmiyor, mesajlarım yerine ulaşmıyor. Aynı zamanda diğer aldığım ürünü denediğimde tadı çok kötü geldi. Kutunun açılışından içindeki ürünün yanlış gönderilmesine kadar her şey video olarak kayıtlı. Acil çözüm istiyorum, rakam küçük ya da büyük ben bu işin peşini bırakmam. CİMER ve Tüketici Mahkemesi olmak üzere sonuna kadar gideceğim. Yasal olarak satıldığını da düşünmüyorum artık. Gönderici şirketi olarak kargo paketinin üstünde bulunan bilgiler şunlardır: Başak danışmanlık internet kargo ve depolama hizmetleri tic. Ltd. Şti. KAĞITHANE/İSTANBUL telefon:0533******39