Şadiye sonuçtan hiç memnun değil

BamBam Fitness & Reformer Ukalalıkta Sınır Tanımayan İşletme.

15 Mart 2024 23:27

Böyle bir başlangıç yapacağımı hiç düşünmezdim ancak hayatımda karşılaştığım en saygısız işletme ile karşı karşıyayım. Basit bir reformer ders saati değişikliği talebim, beklenmedik bir şekilde saygısızca bir tutuma dönüştü. Muhatap olduğum kişileri tanımıyorum fakat bir işletmenin bu derece saygısız olabileceğine ilk defa şahit oldum. Kuzenimle birlikte kayıt yaptırdığımızda, ders saatlerini kaçırırsak esnek davranacaklarını ve uygun bir çözüm bulacaklarını belirtmişlerdi. Ancak aynı gün içinde haber vermemize rağmen, hakkımızın yanacağını söylediler. Asıl sorun, hakkımın yanması değil, kaybettiğim para. Bu durumu abartıp öfke nöbetleri geçiren ve kendi kendilerine üyeliği iptal etme kararı alacak kadar ileri giden bir tutum içinde oldular. 'Böyle bir talepte bulunmadım' dememe rağmen, kuzenime mesaj atıp 'Kuzeniniz iptal etmek istiyor' diye durumu çarpıtarak onu da rahatsız ettiler. Ayrıca kuzenime bana üslup dersi vermesini tavsiye etmeleri kabul edilemez. Siz kimsiniz? Diye sormadan edemiyorum. Burada yaşananları paylaşmak isterdim ki gerçek yüzünüzü görebilesiniz. Kendilerini çok özel ve bulunmaz sanıyorlar ancak piyasada onlar gibi birçok işletme var. Kalan haklarımı da sizlere bırakıyorum. Üslup ve öfke kontrolü sorununuzla başa çıkamıyorsanız, başarılı olmanız zor görünüyor.

Dila sonuçtan hiç memnun değil

Fast Up Pt Pilates Studio Strese Soktu

04 Mayıs 2024 14:05
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Murat Akademi Eğitim Kurumları Kalitesi

21 Nisan 2024 10:57

Fitness Fabrik Hayatımda Gördüğüm En Amatör İşletme

05 Haziran 2024 12:13
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Bekleme Süresi Ve İlgisiz Çalışanlar Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

16 Ekim 2025 12:20
Uzun Bekleme Süresi Ve İlgisiz Çalışanlar Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba Akkaya Güzellik Merkezi Hayal Kırıklığı Yaşatan Deneyim

05 Mart 2024 16:28