Baltalimanı Polisevi Kötü Hizmeti

30 Haziran 2023 23:54

Ya ben şimdi olayı anlatayım. 2 yıl önce Baltalimanı Polis Evi'nin yemekhanesinde bardaklar cam ve temizdi. Yemekler pişmiş olarak getiriliyordu ve yemekler hemen servis ediliyordu. Çalışanlar çoktu ve siparişleri hızlıca alıyorduk. Masalar temiz ve hijyenikti. Ayrıca çalışanlar ilgiliydi. Birkaç yıl sonra tekrar gitmeye karar verdik, ama keşke gitmeseydik. Bize oda verdiler. Boğaz Köprüsü'nü gören bir oda vermişlerdi. Ancak yatak çarşafları kirliydi ve gardolapta kirli çarşaflar vardı. Müdürün oğlu aynı gün geldi ve ona Boğaz Köprüsü'nü gören oda verildi. Ayrıca, engelli bir abim var ve banyo yaptırdık. Ancak saç kurutma makinesi yoktu ve ıslak saçla durduktan sonra hasta oldu. Birkaç yıl sonra 6 Şubat olayı ve depremzedeler otelde birkaç gün kaldıktan sonra, birkaç ay sonra bugün ananemle beraber ailece akşam yemeği yemeye karar verdik. Ancak çalışanlar azalmıştı ve masalar temiz değildi, hijyen sıfırdı. Çalışanlar bize ters davrandı ve köfte siparişi vermek istedik, fakat hiç yanımıza gelmediler. Yemekleri beklemek zorunda kaldık ve köfte siparişi geldi. Ama anneminki çiğdi ve annem ile engelli abim köfteleri yiyemedi. Benim ise patatesim azdı ve annemin malzemeleri azdı. Diğer masalarda da malzemeler azdı ve bize kağıt bardak verdiler. Anneanneme siparişi geç geldi ve annem en sonunda adama söyledi, fakat 4 bardak yerine 2 bardak verdiler. Annem en sonunda dayanamayıp kendi bardağını kendisi aldı. Verdikleri cam bardaklar biraz kirliydi. Ama bu sefer oda güzeldi, en azından.

Baltalimanı Polis Evi Baltalimanı Polisevi Rezaletliği

10 Temmuz 2024 02:39

Baltalimanı Polis Evi Konum Süper Temizlik Sıfır

05 Ağustos 2025 09:41
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Baltalimanı Polisevi’nde Hizmet Ve Temizlik Sorunları

06 Eylül 2025 12:11

Baltalimanı Polisevi Restoranında Kötü Temizlik, İlgisiz Servis Ve Eksik Menü Nedeniyle Hayal Kırıklığı

19 Ağustos 2025 08:48