Balparmak Yüksek Rakım Kötü Tat Ve Koku Var.

Balparmak Yüksek Rakım Kötü Tat Ve Koku Var.
11 Ocak 2024 23:06

Balparmak yüksek yayla balını 1500 metre özel seçim olarak Migros'tan aldım. Ağır bir tat ve koku var, koyun kokusu gibi. Bal sanki koyunla bir şekilde temas etmiş. Yüksek fiyatlı bir bal ama maalesef yiyemedim. İade etmek istiyorum, iletişime geçerseniz sevinirim.

12 Ocak 2024 08:04 (Şikayetten 8 saat sonra)
Hakan
Hakan
12 Ocak 2024 16:32

Şikayetimin sebebi olan Balparmak balı almış olduğum Migros markete iade ettim. Ücret iadesi yapıldı bankada provizyon aşamasında. Ürünün firmaya gönderilip inceleneceği bilgisi verildi.

Balparmak Balında Küf Ve Ekşi Koku

01 Ağustos 2025 12:15
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
04 Mart 2025 01:53
"Balparmak tarafından 24 saat dolmadan arandım ve gerekli açıklama yapıldı. Ürün sorgulamada da benim hatalı girişimden kaynaklı olduğu bilgisi verildi. Teşekkürler."
Balparmak Yüksek Yayla Balında Beklenmedik Koku Ve Güven Sorunu
Balparmak Yüksek Yayla Balında Beklenmedik Koku Ve Güven Sorunu
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Balparmak Müşteri Hizmetlerinden Geri Dönüş Bekleyen Müşteri

Hüseyin
14 Ocak 2025 00:44
Balparmak Müşteri Hizmetlerinden Geri Dönüş Bekleyen Müşteri

Balparmak Yüksek Yayla Balı İle İlgili Yanıltıcı Reklam Ve İade Sorunu!

18 Eylül 2024 01:37
Balparmak Yüksek Yayla Balı İle İlgili Yanıltıcı Reklam Ve İade Sorunu!
Bilal sonuçtan çok memnun

Balparmak "Yüksek Yayla" Bal Tadı Farklı Geliyor

28 Eylül 2023 13:55
"Bilgi olması için arkadaşlar, Yüksek rakım olduğu için bu bal'ın kokusu ve tadının farklı olması normal'miş. Sizinde başınıza aynı durum gelirse aklınızda bulunsun. Tabi firmanın burada şişenin üzerine bunun belirtmesinde fayda var diye düşünüyorum. Farkındalık oluşması açısından. Ben kokusunu şahsen çorap kokusuna benzettim. Herkes farklı bir kokuya benzetebilir. Teşekkürler..."