Bahçeci Tüp Bebek Merkezi'nde Maddi Yük Ve Stres

26 Aralık 2024 17:32

Hayalleri olan herkese merhaba. Bir umut uğruna çocuğumuzun olması hayaliyle Bahçeci Tüp Bebek Merkezi'ne, Fulya'ya gittim. Sağlıklı olarak sekiz tane embriyo oluşturuldu. İlk tedavi sonucu çocuğumuz olmadı ve bu süreçte işlerim kötüye gitti, maddi sıkıntıya girdim. Yıllık alınan embriyo ücretlerini muhasebe biriminden aradıklarını söyleyerek temin etmek istediler. Ben de onlara durumumu anlattım: Gece işe gidiyorum, gündüz ayrı işe gidiyorum. Topladığım kazandığım bütün parayı bu firmaya gönderiyorum. Toplam 12.000 TL ödeme yapmam gerekiyordu. Ben ise parça parça 5000 + 3000 şeklinde 3 gün arayla ödeme yaptım. İnanın, bir banka alacaklısı gibi o 4000 TL için beni günde birçok defa aradılar ve avukatlık birimine gönderileceğimi söylediler. Bilgi veriyorum onlara, diyorum ki: 'Hanımefendi, durumum bu. Kazandığımı zaten size veriyorum, beni daha niye sıkıştırıyorsunuz?' 'Bizim görevimiz bu' deyip olayı kapatıyorlar ve zor halden asla anlamıyorlar. Ödememe niyetim olsa zaten 8000 TL'yi ödemezdim. Bu firma paradan başka hiçbir şey düşünmüyor. Zaten herkesin ortak şikayeti buymuş. Keşke en baştan buraya gitmeseymişim. Tedavi sürecinde stresten uzak durmamız gerektiği söyleniyor. Başlıca stresi kendileri yaratıyor. İlk önce Allah, sonra da burada gerekli platformdaki kişileri havale ediyorum.

17 Ocak 2025 09:44 (Şikayetten 21 gün sonra)

Bahçeci Tüp Bebek Merkezi'nde Etik Dışı Ve Ticari Yaklaşımla Mağduriyet Yaşadık

02 Temmuz 2025 01:00

Tüp Bebek Tedavisinde Hayal Kırıklığı Ve Güven Kaybı

29 Kasım 2024 09:22

Bahçeci Sağlık Grubu İnsanları Mağdur Etmesi

27 Ağustos 2024 02:47

Bahçeci Sağlık Grubu Tüp Bebek Tedavisi!

05 Temmuz 2024 00:25

Tüp Bebek Merkezi Ücret Politikası Sorunu