Bahar Sürücü Kursu Esenler Asla Sözünde Durmuyorlar, Sürekli Mağduriyet

10 Haziran 2023 23:09

Sözünde durmayan art niyetliler taksit yapıp yazılı sınav kağıdını vermek için paranın tamamını istiyorlar. Kısmı para götürünce yarın sınavı olmasına rağmen kağıdı vermemişler böyle işletme görmedim. Daha doğrusu işletme kelimesini bile hak etmiyorlar.

Kemal

Merhaba meryem hanım kayıt sürecinde yapılan anlaşmada size yapılan taksit imkanı hakkında şikayette bulunmuşsunuz kursumuz sadece fatura kesildiği zaman ödemenizi kapatmanızı ricada bulunuyoruz sizin sürecinizde kursumuz ile bu konuyu görüşseydiniz yardımcı olurduk. Mağdur ettiysek kurum sahibi olarak kusurumuzu mazur görünüz. İmkanınız olursa kurum ile iletişim kurabilirsiniz. Bahar sürücü kursu

Kemal

Şikayet bölümü bizimle alakalı ilk defa yeni oluştuğu için şikayetlerinizi maalesef yeni gördüm ve mağduriyetiniz adına biraz geçte olsa dönüş sağlamak istedim. Ancak süreciniz sırasında bu mağduriyetiniz ile ilgili görüşme sağlasaydık elimizden geleni yapıp yardımcı olurduk. Kurum adına düşünceniz ve şikayetiniz için de çok üzgünüm. Kurum sahibi olarak tekrardan kusurumuzu maruz görünüz. Kurum yetkilisi Kemal çapkan

Meryem
Meryem

Kurumla o kadar ilgililerki cevap verdikleri süreden görebilirsiniz

17 Ekim 2023 20:38