Esma sonuçtan hiç memnun değil

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuğumun Ayağını İyileşecek Ken Dahada Beter Ettiler

12 Aralık 2023 01:11

22.11.2023 tarihinde akşam bebeğim yanık sebebiyle Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine giriş yaptı. Ertesi gün yanık polikliniğine getirmemiz söylendi. 23.11.2023'te getirdik ve orada yanan bölgenin derisini kazıdılar, her gün en yakın hastanede pansuman yapılmasını söylediler ve biz de yaptırdık. Tekrar kontrole gittiğimizde, evde 1 hafta boyunca Dalin sabunu ve lif ile yıkamamız gerektiğini söylediler. Dediklerini yaptık ve tekrar kontrole gittik. Süre zarfını kendileri belirledi ve 04.12.2023 tarihindeki kontrolde bölgeyi saracaklarını, bir hafta açılmayacak şekilde bırakacaklarını ve bir hafta sonra kontrole getirmemizi istediler. 11.12.2023'te kontrole getirdiğimizde ise çocuğumun yanan bölgesinin 20 gündür iyileşeceğine kötüleştiğini gördük. Yatış yapılması gerektiğini, ancak yer olmadığını söylediler. Yer belirtmemizi ve gerekirse başka bir hastanede yatırılmasını önerdiler. 20 gün boyunca çocuğumu mağdur ettiler, sevk edilmesi gereken bir hasta iken sevk kağıdı vermeden başlarından savdılar. Şu an Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ndeyiz. Buradaki doktor bile bebeğimin bu hale nasıl geldiğini sordu ve yatış yapıldı. Deriye yama yapılacakmış. İlgili kurumların ve kişilerin bu duruma ilgi göstermelerini talep ediyorum. Bir insan hayatının bu kadar basit olmaması gerektiğine inanıyorum. 2 yaşındaki çocuğumun geleceğini mahvettiler. Allah, onlara kapı kapı dolaşmayı nasip etsin ve dertlerini bulsunlar. Bizleri perişan ettiler. Evde 8 yaşında okula giden kızım da var ve tüm aile yaşantımızı etkiledi. Dönüş sağlanmasını arzuluyorum. Lütfen duyarsız kalmayın, bugün bana yarın size olabilir.

Mervenur
Mervenur

Merhaba bu süreçten geçtiğiniz için soruyorum benim bebeğim de yandı kaynar süt döküldü Sarıyer Hamidiye etfal yanık merkezine götürdük ama içime sinmedi bebeğimin durumu iyi değil yatış yapmadılar hangi doktoru nereyi önerirsiniz Allah rızası için paylaşın

Esma

Merhaba biz Başakşehir cam ve sakura Şehir Hastanesi'ne gittik iyileşti şu an iyi çok şükür bir an önce götürün çünkü ben bebeğimi enfeksiyondan kaybedecek TİM bağcılarda ne tahlil yaptılar ne bir işlem. Enfeksiyon ciğerlere işlemiş Başakşehir çok ilgili yanık konusunda şu an iyileşti ama derin izleri duruyor mahvettiler çünkü ilk gittiğimiz yer

Sou
Sou

Çok geçmiş olsun. Dr. İsmini öğrenebilir miyim lütfen. Bizde aynı şekilde yaşandı. Kaç Dr. Var isimlerini biliyor musun uzun. Teşekkür ederim şimdiden

Esma

Biz hep asistanları gördük doktor hiç görmedik asistan fotoğrafını çekiyordu WhatsApp'dan atıp bilgi alıp ona göre işlem sağlıyordu defalarca gittik isimleri e nabızda var yazım Hulusi Burak tanır. Yaşar nur Eray. Lütfen sizde şikayetçi olun benim çocuğum hala iyileşmedi 48gun oldu daha. Bugün hala çocuğumun ayağı akıyor yaptıkları işlem sonucu o kadar derinleşti ki bir de şu direk dökülmedi üzerine masanın üzerinden döküldü 10gun hastanede yattık ve hala Başakşehir Hastanesi'ne her hafta götürüyorum

Yanık Tedavisinde İhmalkarlık Ve Bekletilme

16 Aralık 2024 17:39