Orkun sonuçtan hiç memnun değil

Babilanka Ücret İadesi Yapmıyor

26 Mart 2023 17:08

Babilanka üzerinden aldığım İngilizce eğitimim henüz 6 gün oldu ve istediğim gibi gitmediği için verim alamadığımı düşündüğüm için iade etmek istedim. Ancak kendilerinin gönderdiği cevaba istinaden iade şartı ancak 2 ay süresince tüm çalışmaları eksiksiz tamamlayıp tüm ödevleri tamamlayıp ancak bu şekilde verim almadığımızı düşündüğümüzde yapılacakmış. Ben verim almadığımı düşündüğüm bir çalışma için niçin 2 ay boyunca bu işlemi yapmak zorunda bırakılıyorum. Üstelik dersler günden güne açılıyor zaman geçtikçe ileri ki dersler açılmıyor. Bu mağduriyetimin giderilmesini ve ücretimin iade edilmesini istiyorum. Bu şekilde insanlara 2 aylık Zorlu bir dayatmanın yasal olmadığı oldukça aşikar. Ücret iadesi yapılarak mağduriyetimin giderilmesini, aksi takdirde yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek istiyorum.

09 Nisan 2023 10:44

Babilanka yani turkishpolygot   Satın aldığınız eğitimi 3-4 gün geçince beğenmediğiniz için İptal ve iade yapamıyorsunuz. Bu sözde kişiler güya online eğitim sattıklarını iddia ediyorlar ancak dersleriniz gün gün açılıyor. Yani siz satın alınca tüm eğitimlere erişemiyorsunuz. Yollarını güzel bulmuşlar. Tüketici Mahkemesi ve CİMER'den şikayetimi ben zaten yaptım. Bir işe yaradığı yok işe yarayacak olsa insanlar 2. Veya 3. Günden sonra iade etmek istemez. Bu firmayla sonuna kadar uğraşacağım yemin olsun. O haksız aldığınız 1650 TL yi sizden söke söke almazsam adam değilim

profile profile

Timuçin