Ekin sonuçtan hiç memnun değil

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Aymira Koçaklı Kayseri Çalışanları Aynı Saate Başka Randevular Veriyor

16 Mayıs 2024 14:06

Bugün Kayseri şubesinde tırnak için saat 13.00'teki randevum vardı. Hava şartları nedeniyle 10 dakika gecikmeme rağmen, gittiğimde randevuma geleceğimi teyit etmek için beni aramadıklarını ve işlem yapacak çalışanın başka bir müşteriye hizmet verdiğini gördüm. Bana, işlemi yapacak kişinin 30 dakikalık bir işlemi kaldığını ve ardından 20-30 dakika dinleneceğini, bu nedenle 1 saat beklemem gerektiğini belirttiler. Mezuniyetim için özel olarak planladığım bu randevuda, maalesef beklenmedik bir durumla karşılaştım. Ayrıca, bir önceki gün randevu saatinin değişip değişemeyeceğini sormama rağmen, mesajımın okunduğunu ancak herhangi bir yanıt alamadığımı fark ettim. Sunulan hizmet ve karşılaştığım tutumdan dolayı memnuniyetsizliğimi ifade etmek isterim.

18 Temmuz 2024 23:57
Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Müşteriyi Kaybetmek Adına Elinden Geleni Yaptılar
Damla sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 14:52
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 21:43
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 15:29

17 Nisan 2024 05:24
Irmak Mustu Beauty Center Randevu Yönetimindeki Aksaklıklar Ve Hizmet Kalitesizliği