Aydur İnşaat Adana Sarıçam Göztepe 1104 Çürük Bina

17 Temmuz 2024 12:22

Adana Yüreğir depremzede hak sahiplerine yapılan, Adana Sarıçam Göztepe 1104 konut projesi, yapılan blok binalar tamamen istisnasız yağmur yağdığında bez çadır gibi sızdırıyor.

Yağmur suyu Bodrum kata kadar ulaşıyor. Ve ilgilenen muhatap yok. İlgililere duyurulur bu duruma bir el atmanız gerekiyor.

Adana AFAD diyor ki yapan firma sorumlu firma diyor ki ben çatı/damı kesip zift döktüm kapatan üstünü akmayacak.

6 Şubat gibi bir depremi yaşayan millete ilk yağmurda son kattan Bodrum kata kadar akan binalar yapılması Türk milleti ve dolayısı ile Türk devletine haksızlık değil midir. Bugün akan yarın çöker depremzedeyi bir de müteahhit firma yıktı.

Aydur inşaatın devletimizden aldığı ihalenin gereği taahhüt ettiği gibi sağlam bina yapmadığı ve bu çürük binaların incelenmesini kurum kuruluşlardan istedik cevap yok.

Ayrıca yol yok, otobandan bağlantı yolu gerekli, okul yok, hastane yok, eczane yok, su yok elektrik yok, en önemlisi su alıyor.

Ahmet
Ahmet

Bende gittim. Gezip. Bakmaya duvarda nem vardı hatta odanın birinde sıfır sıva çatlağı vardı alçı sıva dökülüyordu ince işçilik bu kadar vasatsa önemli olan betonarme ne durumda

Zehra
Zehra

Ev yapılan bölgelere aynı zamanda en azından sağlık ocağı, okul, alışveriş alanı, günlük ihtiyacını gidermek için bir ton yol gidecekler, arabası olmayan zaten yandı, evi ben beğendim güzel geniş ferah, ama günlük yaşantıyı çok zorlar

Hayati sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Dairede Bitmeyen Sorunlar Ve İlgisiz Firma

31 Temmuz 2025 13:21

25 Ağustos 2023 08:48
Dizmanlar Group Sorunlara Çözümsüz
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Örce İnşaat Pişmanlığı

12 Temmuz 2023 02:30