Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Avatrade Ava Trade Adlı Yatırım Şirketi Hk.

Avatrade Ava Trade Adlı Yatırım Şirketi Hk.
Çetin
13 Haziran 2023 22:54

Türk Telekom'a hat taşıma için başvuru yaptım. 29 Mayıs tarihinde yeni hattımın kurye ye, teslim edildiği ve tarafıma gönderildiğine ilişkin mesaj ulaştı. 6 Haziran tarihinde olmamıza istinaden hala hat tarafıma ulaşmadı. AGT hızlı kargo diye bir firmaya teslim edildi bilgisini aldım. 850'li hattından firmaya ulaşmaya çalışıyorum ancak bu telefondan firmaya ulaşmak mümkün değil. Bu kadar ciddiyetsiz, umursamaz davranmaları iş ahlakına hiç uygun değildir. AGT hızlı kargo değil de en yavaş kargoya verselerdi şimdiye kadar kesinlikle elime ulaşmıştı. Kargonun ismi kesinlikle yanlış kendisi ile hiç bağdaşmıyor. Ayrıca bir gün de teslimat diye reklamları var 9 gün olmuş Allah aşkına ya.

08 Temmuz 2023 07:40

Ava Trade adlı yatırım şirketi tarafından defalarca arayan H**** beye artık güvenmek istedim ve 100 dolar paramı alarak hesap açtılar. Firmanın ilk 5 firma için de olduğunu falan söyleyince inandım. Bana K*** Arda isimli bir yatırım uzmanı atadı ve onunla yola devam edeceksiniz ben de hep yanınızda olacağım dedi. Hiçbir zarar etme durumu söz konusu değildir dedi. Sonra K*** A*** isimli uzman dediği kişi aradı beni. Birkaç işlem açtırdı. Açtığı işlemler eksi ile kapandı ve son açtırdığı işlem ise paramın tamamını bitirmeye doğru gidiyordu. Dedim ki ne oluyor tüm param bitecek, o da bana biraz daha para gönderin dedi. Başka param yok, eşim engelli olduğu için aylık belli giderleri var o yüzden zaten kenarda kalan param buydu dedim. Bana sizde çok dik kafalısınız diye tepki gösterdi. Ben şok oldum. Nasıl konuşuyorsun benimle deyince o zamanda abi işte biraz para gönder ki durumu tersine çevirmeyim söz veriyorum iki gün sonra sana para çektireceğim dedi. Saflık işte yine inandım ve paramı kurtarmak için 100 dolar daha gönderdim. Eksi hesaptan. Açtırdığı işlem eksi devam etmeye başladı tekrar ve ben bekleyecek miyiz dediğimde evet bekleyin o kar ile kapatacak dedi. Sonra 2-3 gün hiç ulaşamadım ve sonrasında ise aramalarım engellendi. Başka numaradan arıyorum açılıyor tel, K*** beyle görüşmek istiyorum diyorum hemen aktarıyoruz diyorlar ve tel yüzüme kapanıyor. Sonra o numarada engelleniyor. WhatsApp numaraları da artık kullanılmıyor. Anlayacağınız düzen baz bunlar. Hesapta kapanmış. Tüm param gitti. Helal etmiyorum.  Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

07 Temmuz 2023 16:35

Ava Trade adlı yatırım firmasından defalarca arandım. Her seferinde girmek istemediğimi, param olmadığını söylememe rağmen sürekli aramalar devam etti. H**** isimli kişi uzman atayacağını ve kesinlikle zarar etmeyeceğimi söyledi. En azından 100 dolarla başlayın dilerseniz istediğiniz zaman çıkarsınız dedi. En son kırmadım ısrarını ve eksi hesaptan 100 dolar tamamlayıp onların hesabına attım. A***/K*** isimli uzmanı atadı ve daha sonra onunla konuşmaya başladım. Bana birkaç işlem yaptırdı ve neredeyse tüm param yok oluyordu. WhatsApp tan yazdım ne yaptın tüm param gidiyor diye. Beni aradı K*** A*** isimli kişi ve bakiyeni biraz arttırman lazım dedi. Bana güven abi dedi. Benim eşim diyabet hastası ve aylık tedavi masrafları olduğunu söyledim. Param yok başka dedim. O da bana abi bilmiyordum, çok üzüldüm. Bu durumu tersine çevirmek için bana bir şans ver. 100 dolar daha ekle hemen ve 2 gün sonra ben sana para çektireyim. Söz veriyorum dedi. 2 gün geçti ve benim hesap yine eksiye gitti. Kaanı arıyorum açmıyor, 212 li hatalarını arıyorum hemen aratıyoruz sizi diyorlar ve kimse aramıyor tabi. Şimdi numaram engellenmiş hesaba giremiyorum ve tüm parama el koyulmuş. Bu yazı ilk hak arayışım ve sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Kimse bunlara inanmasın. Paranız iç ediliyor. Benim hakkım helal değildir.

16 Haziran 2023 23:10

Avatrade firmasında çalışan h**** bey beni defalarca arayarak yatırım yapmam konusunda ikna etmeye çalıştı. Her defasında param olmadığını ve giremeyeceğimi nazikçe belirttim. Fakat artık arkadaşmışız gibi aramaları devam etti ve bugün kesinlikle girmelisiniz. Bu fırsatı kaçırmayın, şeklinde konuşunca bende inandım kendisine ve bir kripto hesabımda var olan 100 doları gönderdim onun verdiği hesaba. Hesap açıldı, bana avatrade firmasının en iyisidir dediği Kaan beyi aradığını ve kendisininde sürekli arayacağını söyledi. Kaan bey aradı ve ilk işlemi açtırdı. İşlem eksi olduk ça ben işlemi kapatayım mı dedikçe o ısrarla hayır bekleyin dedi. Bekledim ve 60 dolar civarı eksiye girdim. Beni arayarak daha fazla para istedi. Fakat ben param olmadığını söyledim. Ama arkadaş bana çok dik kafalı olduğumu, kafama göre hareket ettiğimi falan söyleyince şok oldum. Daha öncesinde beyefendi, efendim gibi kelimeler maalesef yatırım yapınca bu şekilde azarlamaya kadar gidiyor emin olun. Tabi kendisine aynen söyledim hayırdır bir özgüven gelmiş size, daha önce hiç bu tarz konuşmuyordunuz, yatırım yaptı nasılsa mı diyorsunuz dedim. Konuşma böyle kapandı. Sonra bana WhatsApp tan altın işlemi açmamı söyledi. Açtım ve resim attım. Sonra altın işlemi lot miktarını artırın dedi. Tekrar bir işlem açtım. Diğerinde koydurmadığı zarar durdur kısmını bu kez benim ısrarım ile burada 1942 olarak yazdırdı. Tabi biz buy ile 1964 lere TP yazdık. 1 saat sonra tüm altın işlemleri zarar ile kapandı ve 40 dolar daha gitti. İki gün sonrada tüm param gitti. Belli ki bu altın işlemlerini bilerek ters yazdırıp tüm paramın bitmesini istemiş. Beni defalarca arayan h**** beye ulaşmaya çalışıyorum ama ne dönüş yaptı ne de ben ulaştım. Buradan tüm yatırım yaparak para kazanmak isteyen herkese sesleniyorum. Lütfen bu firmadan uzak olun. Hatta Forex gibi lanete hiç bakmayın. Benim giden 100 doları helal etmiyorum. Allah'a havale ediyorum. Bu dünyanın diğer tarafı da var.

Ek
14 Haziran 2023 08:42

Avatrade firmasında çalışan H**** bey beni defalarca arayarak yatırım yapmam konusunda ikna etmeye çalıştı. Her defasında param olmadığını ve giremeyeceğimi nazikçe belirttim. Fakat artık arkadaşmışız gibi aramaları devam etti ve bugün kesinlikle girmelisiniz. Bu fırsatı kaçırmayın, şeklinde konuşunca bende inandım kendisine ve bir kripto hesabımda var olan 100 doları gönderdim onun verdiği hesaba. Hesap açıldı, bana avatrade firmasının en iyisidir dediği Kaan beyi aradığını ve kendisininde sürekli arayacağını söyledi. Kaan bey aradı ve ilk işlemi açtırdı. İşlem eksi olduk ça ben işlemi kapatayım mı dedikçe o ısrarla hayır bekleyin dedi. Bekledim ve 60 dolar civarı eksiye girdim. Beni arayarak daha fazla para istedi. Fakat ben param olmadığını söyledim. Ama arkadaş bana çok dik kafalı olduğumu, kafama göre hareket ettiğimi falan söyleyince şok oldum. Daha öncesinde beyefendi, efendim gibi kelimeler maalesef yatırım yapınca bu şekilde azarlamaya kadar gidiyor emin olun. Tabi kendisine aynen söyledim hayırdır bir özgüven gelmiş size, daha önce hiç bu tarz konuşmuyordunuz, yatırım yaptı nasılsa mı diyorsunuz dedim. Konuşma böyle kapandı. Sonra bana WhatsApp tan altın işlemi açmamı söyledi. Açtım ve resim attım. Sonra altın işlemi lot miktarını artırın dedi. Tekrar bir işlem açtım. Diğerinde koydurmadığı zarar durdur kısmını bu kez benim ısrarım ile burada 1942 olarak yazdırdı. Tabi biz buy ile 1964 lere TP yazdık. 1 saat sonra tüm altın işlemleri zarar ile kapandı ve 40 dolar daha gitti. Belli ki bu altın işlemlerini bilerek ters yazdırıp tüm paramın bitmesini istemiş. Beni defalarca arayan H**** beye ulaşmaya çalışıyorum ama ne dönüş yaptı ne de ben ulaştım. Buradan tüm yatırım yaparak para kazanmak isteyen herkese sesleniyorum. Lütfen bu firmadan uzak olun. Hatta Forex gibi lanete hiç bakmayın. Benim giden 100 doları helal etmiyorum. Allah burunların dan getirsin. Bu dünyanın diğer tarafı da var.

13 Haziran 2023 23:06

H**** bey adlı bir yatırım uzmanı beni ilk önce farklı bir firmada çalışırken aradı defalarca ve ben kendisine param olmadığını söylememe rağmen aramaya ve beni yatırımcı yapmaya çalıştı. Fakat kabul etmedim. Aradan birkaç ay geçmesine rağmen tekrar aradı ve bu kez şirket değiştiğini ve bu şirketin dünyada ilk 5 büyük şirketten biri olduğunu söyledi. Paramın kesinlikle değerleneceğini ve en iyi yatırım uzmanını arayacağını söyledi. Zaten kendisi de hep arayarak destek vereceğini söyledi. Ben artık inanıp kripto hesabımda kalan 90 dolarımı 100 dolara tamamlayarak verdiği hesaba attım. Şirkette 100 dolar Bonus veriyordu bu arada. Neyse hesap açıldı ve Kaan bey arayarak ilk işlemi açtırdı. Buy yönünde açtığımız işlem 2 saat içinde eksi 50 dolar oldu. Sonra ise daha fazla lotluk altın işlemi açtırdı ve yine buy yönünde. Altın hesabına bir de zarar durdur koymuştuk. Maalesef altın hesabı zarara girdi ve o kapandı. Oradan 30dolar kaybettim. Param olmadığını söyleme me rağmen bu 100 dolar çok az üzerine ekleme yapmalısınız gibi ısrar etti. Hatta WhatsApp tan ne oluyor böyle tüm param gidiyor diye sitem edince beni arayarak, sizde çok dik kafalı hareket ediyorsunuz, daha fazla para köyüm dedim ben size gibi azarlar gibi konuştu. Ben tabi hemen uyararak dedim ki size bir özgüven gelmiş galiba. Nasılsa aldık parasını dercesine ne biçim konuşuyorsun sen benimle dememe rağmen tek bir özür bile etmedi. Sürekli konuşacağız diyen Hakan beyi aradım. Şirkette biri açtı teli ve Hakan beye iletiyorum hemen size dönüş yapar dedi. Ancak tabi ki aramadı. Benim gibi bu kapanlara düşmesin kimse. Eşim tip 1 diyabet hastası, her ay benim 3. Bin tl bir ilaç masrafım var ve Hakan beye güvenerek belki bu ayın ilaç masrafını çıkarırım dedim ancak o da gitti maalesef. Yüce Allah tek kuruşun hesabını soracaktır. Benden aldığınızı geri verin. Savcılığa kadar şikayet edeceğimden şüpheniz olmasın.

05 Eylül 2023 11:37 (Şikayetten 2 ay sonra)

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
11 Temmuz 2023 15:10