Asperox Sarıgüç Zehirliyor Dikkat Ediniz.

19 Aralık 2023 00:17

Asperox'İzmir ülkü park yarışlarında tanıdım milli sporcuyum ürün mükemmel fakat zehirlendim dünden beri üşüyorum her yerim titriyor ve boğazım felaket derecede ağrıyor. Ürünü kötülemek için yazmadım. Sağlıksız ve zehirliyor maske ile kullanılmalı Yüksek doza maruz kalınmamalı yazılmalı sağlığa zararlı ve ömrünüzden alıyor. Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer benim giden günlerimi saatlerimi çektiğim eziyeti kim telafi edecek. Daha önce de A*** hanımında şikayetinde bahsettiği gibi solunum yolum yara içinde kendisinde kalıcı bir hasar kaldımı bir daha yarışa bilir miyim nefes darlığı yaparmı onu bile bilmiyorum

profile profile profile

İdil

Toksisite oranının insan ve hayvan sağlına zarar verecek ölçüde olduğuna kesin kanaat getirdik. Bu konuda sizi destekliyorum. 1. Asperox Sarı Güç'ü mutfak tezgahı ve ocak temizliği için gün içinde düzenli kullanmaya başladığımdan beri Tekir kedimde gelişen hırıltılı nefes alma ve öksürük krizleri ortaya çıktı. 2. Labrador cinsi köpeğimizde nefes darlığı ve boğaz, geniz hırıltısı başladı. 3. Ben şahsen sporcuyum daha önce hiç olmayan öksürük ve ses kısılmaları ve nefes darlığı nedeniyle kürek sporuna ara vermek zorunda kaldım. 4. Eşimi hırıltılı nefes alması nedeniyle göğüs hastalıkları doktoruna götürdük, alerjik astım tedavisi görüyor. 5. Ablam yeni Türkiye'ye taşındı ve bizde görünce Asperox Sarı ve Mavi Güç ürünlerini alıp evinde kullanmaya başladığından beri her iki köpeğini de öksürük nedeniyle düzenli olarak veterinere götürmeye başladı. Tüm bunlar art Arda gelince sorunun ne olduğunu anlamış olduk ve bu konuda ciddi bir aksiyon almamız gerektiğini fark ettik. Asla kullanılmamalı

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Asperox Kimyasal Zehirlenme Yaşadım

Emirhan
18 Ağustos 2024 16:34

Asperox Sarı Güç Hasta Ediyor.

Rabia
14 Haziran 2023 18:28