09 Temmuz 2024 22:56

Asics GEL-NİMBUS 26 TR 1011B849-250 ayakkabısı satın aldım Zorlu AVM den. Satış danışmanı ile birlikte denedik ve aldım. Ancak giymeye başladığım ilk günden sağ ayakkabının sol ön tarafındaki kumaş kısmından çökme katlanma yapıyor ve ayağımı acıtıp yara yapıyor. Aynı sorun sol ayakkabıda yok. Ancak sağ ayakkabıda fotolarda göründüğü gibi çökme katlanma var ve asla düzelmiyor. 7300 TL ayakkabı aldım ve ayağımı yara yapıyor ve artık giyemiyorum. Gerçekten büyük sorun, sanırım hava alsın bez olsun yumuşak olsun derken bu detayı hesaplayamamışlar. Ya da bu ayakkabı özelinde üretim hatası olabilir. Almayı düşünenlere fikir olsun.

10 Temmuz 2024 08:57 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Asics Müşteri Deneyim Merkezi

02 Şubat 01:11

İletişime geçtin de ne oldu. Kabul etmiyorsun sorunu. Şükürler olsun ki tüketici hakemi var. Sizin sorun yok dediğiniz ayıplı ürünü hakem kararı ve icra ile paramı geri aldım. Siz kusurunuzu kabul etmiyorsunuz. Bir daha tabii ki asla sizden alışveriş yapmıyorum ve herkese bu durumu anlatıyorum

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
10 Temmuz 2023 11:50

Parla
26 Kasım 2024 10:31
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Ayakkabıda Oluşan Çökme Ayağımda Yaraya Sebep Oldu

Hakan