Arya Güzellik Merkezi (Erzurum) Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet!

20 Ekim 2024 23:38

Arya denilen bu güzellik merkezine gidip, o kadar seansa girip bir ton para döküp sonuç alamayanlardan biri de benim galiba. O kadar işgüzar olmuşlar ki şaşkınlıkla her gün onlardan gelen şikayetleri dinliyorum. Zaten birçok mağdur bu Arya Güzellik Merkezi'ni dava etmiş. Avukat arkadaşım anlatmıştı, birçok kişiyi mağdur etmişler. Fotoğraflara pürüzsüzleştirici efekti yapıp insanları yanıltarak yeni müşteri çekmeye çalışıyorlar. Dört seans arc aldım, dört seans cilt bakımı, dört seans PRP paketi satın aldım. Parası ödenmiş seanslara bile girmedim, mahvettiler yüzümü. Melazmaya bağlı hiperpigmentasyon olan ciltlere arc yapılamazmış, gittiğim bütün uzman doktorlar bunu söyledi ve şu an lekelerim geçmiyor. Defalarca yazdım, sorunumu dile getirdim ama hiçbir şekilde çözüm sunulmadı. Hakkımı helal etmiyorum. Bir de bot hesaplardan memnuniyet mesajları yayınlıyorlar. Çok garip, enteresan bir yer. Bu arada hijyen sıfır.

Ceylan
Ceylan
24 Ekim 2024 01:09

Amme hizmeti, arkadaşlar arc yaptırılan yüzde yağlar eriyormuş hani erken yaslanmak istiyorsanız 25 yaşında 50 yaşında görünmek isterseniz arc yaptırabilirsiniz yüzde sarsıntı yapıyor .

Dilber sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 00:13
Awera Güzellik ve Estetik Ücret İadesi Talebi
Sude sonuçtan hiç memnun değil

Lavinia Vip Sakarya Sözde Güzellik Merkezi!

09 Eylül 2024 19:07
Selda sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 21:07
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 17:36