Arya_davetiye (Instagram) Müşteri Hizmetleri Ve Mağduriyet!

Arya_davetiye (Instagram) Müşteri Hizmetleri Ve Mağduriyet!
08 Ağustos 2024 12:03

Instagram ismi: arya_davetiye olan yerden kendimin tasarladığı sade davetiyeyi onların tasarımına geçirilmesini istedim.
Uygun fiyatlı bir basım olduğu için ve davetiyelerin genel olarak atılması üzerine sade bir model seçtim. Tasarım oluşturdular ve yolladılar. Tasarım PDF'inde her markanın yaptığı üzere kendi logoları vardı. Açıklama metinlerinde onay isteniyor ve maddeler sıralanıyor.
Hiçbir maddelerinde logo ile ilgili bir bilgi yok. Çünkü zaten işletmeler tasarım yaparken mutlaka logo koyar ve basarken o logoyu kaldırır mantıken. Davetiyelerim elime ulaştığında logonun üzerinde durduğunu fark ettim. Logoyu neden kaldırmadıklarını sordum ve bunu benim söylemem gerektiğini söylediler. Mesajlar da anlaşmaya yaklaşmayan, sorunu anlamaya bile çalışmayan insanlar olması çok üzücü. Siz okumadınız sanırım gibi aşağılayıcı cümleler ile kendi yaptıkları işin arkasında durmayan bir yer.
İşletmenin üslubu ve mağdur etmesinden dolayı şikayetçiyim. Instagram hesaplarında örnek olan davetiyeler benim örnek yolladığım ve onların yolladıklarını görsellere ekliyorum. Ayrıca konuşmaları da ekliyorum.

18 Haziran 2025 22:59

Bay Logo Tasarımcının Yaşattığı Mağduriyet Ve İlgisizlik

Abdulsamet
13 Ekim 2023 23:10
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 10:42
Instagram Siparişimde Yaşadığım Sorunlar

By Tasarım Davetiye (Instagram) Mağdur Etti

02 Ağustos 2023 11:38
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 10:03