Artukbey Siirt Memnuniyetsizliği

07 Ağustos 2023 21:48

İş arkadaşlarımla vedalaşmak maksadıyla yaklaşık 40 kişilik bir grup olarak artuk bey Siirt şubesine gitmeye karar verdik. Öncesinde mekanı görmek için ve servis imkanından emin olmak adına buluşmadan önceki akşam bizzat giderek bir adet kahve ve menüde bulunan ızgara köfteden sipariş ettim.

Yaklaşık bir saat geçtikten sonra doğru düzgün Türkçe bilmeyen garson 5 dakika geleceğini beyan etti. Bunun üzerine yaklaşık 15 dakika geçtikten sonra ne kahve ne de köfte halen gelmemişti. Siparişi iptal ettim ve grubuda iptal edeceğimi söyledim.

Siirt şubesinde müdür vasfıyla görev yapan kişi gayet umursamaz ve alaycı bir tavırla tarafıma çokta umurumda diye cevap verdi. Bu üstelik bu sadece benim yaşadıklarım dı bu tarz olaylar artuk bey kahvenin kurumsal kimliğine ve elde edeceği gelire zarar vermektedir.

25 Mart 2024 15:39 (Şikayetten 7 ay sonra)

Merhaba Alper bey, Öncelikle yaşamış olduğunuz olaydan dolayı sizlerden özür dileriz. Yaşanan olayla ilgili gerekli aksiyonlar tarafımızdan alınmış olup sizlere bildirilmiştir. Bol kahveli günler dileriz.

Artukbey Kahve'de  Özgürlüğe Hakaret!

01 Haziran 2023 21:34
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
02 Mart 2024 18:37

26 Aralık 2024 20:14

İstanbul'un En Kötü Kahvaltı Deneyimi: Saygısız Garsonlar

30 Ocak 2025 20:36
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Flamingo Köy Kötü Hizmet Ve Tehditkar Davranışlar

21 Temmuz 2024 17:50